Κάλεσμα στον κόσμο του ο Κόροιβος

Κάλεσμα στον κόσμο του ο Κόροιβος

bet365

Κάλεσμα στον κόσμο του να στηρίξει την ομάδα στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά για την 18η αγωνιστική της Basket League έκανε ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας με ανάρτησή τους στο facebook προσκάλεσαν τον κόσμο τους ώστε να τους βοηθήσει στη δύσκολη αποστολή κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Κοροίβου στο facebook.

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Κόροιβος το Σάββατο 13/2 στις 5 το απόγευμα δίνει τον πιο σπουδαίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Κηφισιά. Στον αγώνα αυτόν που μπορεί να κρίνει και την παραμονή στην κατηγορία ο Κόροιβος χρειάζεται όλους τους φίλους του να πλημμυρίσουν το κλειστό της Αμαλιάδας και να γίνουν ο 6ος παίκτης που θα φέρει την νίκη. Γι αυτό τον λόγο προσκαλούμε όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Ήλιδας να έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν και να εμψυχώσουν τους παίκτες μας ώστε να πάρουμε την πολύτιμη νίκη.
Ο συνοδός κάθε παιδιού θα έχει μειωμένο εισιτήριο των 5ευρώ στην θύρα Β. Τις προσκλήσεις μπορούν να τις προμηθεύονται από τα γραφεία της ΚΑΕ Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος (πλατεία Αγ. Αθανασίου) τηλεφ. 2622028528, μέχρι την Πέμπτη 11/2 από 9 το πρωί έως 3 το μεσημέρι, προσκομίζοντας το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ υποχρεωτικά. Τα σχολεία που θέλουν να έρθουν οργανωμένα μπορούν να έχουν έως 3 συνοδούς δωρεάν. Πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Κόροιβου έγκαιρα ώστε να παραδώσουν ονομαστική λίστα και ΑΜΚΑ των παιδιών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Κόροιβος το Σάββατο 13/2 στις 5 το απόγευμα δίνει τον πιο σπουδαίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Κηφισιά...

Posted by Koroivos BC on Monday, February 8, 2016
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα