Όλα τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Θανάση στους Νικς

Όλα τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Θανάση στους Νικς

Όλα τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Θανάση στους Νικς

bet365

Το 10ήμερο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με τους Νιου Γιορκ Νικς ολοκληρώνεται σήμερα και η ομάδα καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Έλληνα παίκτη.

Ο 25χρονος φόργουορντ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ στις 30/1, όταν και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε ακόμη ένα παιχνίδι (1/2). Κατά μέσο όρο στις δυο συμμετοχές του είχε 3 πόντους ανά αγώνα, 0,5 ριμπάουντ και καμία ασίστ.

Δεν τα έχει πάει άσχημα, αλλά οι Νικς φέτος είναι μια ομάδα που θα κυνηγήσει μέχρι τέλος στην είσοδο στα πλέι οφ και έτσι ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος.

Τι σημαίνει αυτό για τον Θανάση; Η λογική λέει πως η ομάδα της Νέας Υόρκης θα του προσφέρει ένα ακόμη 10ήμερο συμβόλαιο, προκειμένου να του δώσει κάποιες ευκαιρίες, όπως γίνεται συνήθως σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αν ο Θανάσης πείσει τον Ντέρεκ Φίσερ πως έχει θέση στο ρόστερ, οι Νικς για να τον κρατήσουν, θα πρέπει να του δώσουν εγγυημένο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με το μίνιμουμ των αποδοχών.

Στην περίπτωση που αποφασίσουν να μην του δώσουν άλλη ευκαιρία, τότε ο ρούκι φόργουορντ θα πρέπει για μια ακόμη φορά φέτος να ζυγίσει τις επιλογές του και να πάρει τις αποφάσεις του.

Το ενδιαφέρον από την Ευρώπη είναι δεδομένο, ακόμη και από ομάδες Ευρωλίγκας, οι οποίες ψάχνουν να βάλουν τις τελευταίες «πινελιές» πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου του ΤΟΡ 16.

Ο Θανάσης θα κληθεί να πάρει ένα ρίσκο, καθώς αν υπογράψει το 2ο δεκαήμερο συμβόλαιο, αλλά δεν μείνει στην ομάδα μέχρι τέλος της σεζόν χάνει ενδεχόμενη ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κάτι που θα έχει βάση αν ο Θανάσης αποφασίσει όντως να επιστρέψει στην Ευρώπη, πράγμα δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς τον ζήλο που έχει επιδείξει για να βρει μια θέση στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια.

Όπως και να χει οι Νικς αποφασίζουν μέσα στην ημέρα, οπότε και θα γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

 

NBA Τελευταία Νέα