Τζόρτζεβιτς: «Καλή δουλειά στην άμυνα ο Χέινς, ευχόμαστε και στην επίθεση»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Καλή δουλειά στην άμυνα ο Χέινς, ευχόμαστε και στην επίθεση»

bet365

Ο Μάρκεζ Χέινς ντεμπούταρε με τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Κολοσού Ρόδου (64-77) στο «Βενετόκλειο» κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε τι περιμένει απ' αυτόν.

«Προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε τη νίκη μέσω της άμυνάς μας. Ήταν ένα σκληρό ματς. Ιστορικά, τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Ρόδο είναι πολύ δυνατά. Η επίθεσή μας δεν ήταν τόσο καλή. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα απέναντι στη "ζώνη" του Κολοσσού. Κρατούσαμε πολύ τη μπάλα και πασάραμε αργά. Ψάξαμε κάποια matchups με τους ψηλούς μας, βρήκαμε κάποια, αλλά γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος απ' την επίθεσή μας» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου της 17ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε για τον 29χρονο Αμερικανό γκαρντ: «Ο νέος μας παίκτης, ο Χέινς, είχε μόλις μ;iα προπόνηση με την ομάδα. Έκανε καλή δουλειά στην άμυνα, πίεζε στη μπάλα και γενικά μας έδωσε ενέργεια. Επιθετικά είναι λογικό να μην έχει ρυθμό. Ευχόμαστε στη συνέχεια να 'ναι καλύτερος και στην επίθεση».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε: «Ο Κολοσσός μπήκε πολύ καλά στον αγώνα. Έτρεξαν καλά στον αιφνιδιασμό. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Τα διορθώσαμε, βάλαμε κάποια μακρινά σουτ και πήραμε τη νίκη. Τώρα μας απασχολεί ο αγώνας της Παρασκευής (12/2) με την Εφές (21:45/novasports 2), ο οποίος είναι πάρα πολύ κρίσιμος για εμάς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα