Σπερς - Λέικερς 106-102 (pics & vids)

Gazzetta team
Σπερς - Λέικερς 106-102 (pics & vids)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ έδωσε την τελευταία του παράσταση στο Σαν Αντόνιο, με τους Λέικερς να γνωρίζουν την ήττα με 106-102 από τους Σπερς , ωστόσο οι στιγμές που διαδραματίστηκαν πριν από το τζάμπολ του αγώνα έκλεψαν την παράσταση.

Οι Λέικερς γνώρισαν την ήττα στο Αντόνιο από τους Σπερς με 106-102, όμως αυτό που αξίζει να κρατηθεί από την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το βίντεο-αφιέρωμα που ετοίμασαν οι γηπεδούχοι για τον Κόμπι Μπράιαντ και το οποίο οποίο προβλήθηκε στις οθόνες του AT&T Center πριν από το τζάμπολ του αγώνα, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς και την υπόλοιπη παρέα να ευχαριστούν τον «Black Mamba» για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Ο Κόμπι γνώρισε την αποθέωση κατά την παρουσίαση του από τα μεγάφωνα της αρένας και στην τελευταία του παράσταση στο Σαν Αντόνιο σημείωσε 25 πόντους στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι Λέικερς εμφανίστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και εκμεταλλευόμενοι και τις απουσίες των Ντάνκαν και Τζινόμπιλι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρ' όλα αυτά διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους.

Πολύ καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους έκανε και ο Τζόρνταν Κλάρκσον με 21 πόντους , με τον Τζούλιους Ραντλ να πετυχαίνει νταπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Για τους νικητές ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ είχε 26 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Καουάι Λέοναρντ μέτρησε 20 πόντους και 13 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα