Μέξας: «Αντιδράσαμε καλά όταν μας προσπέρασαν»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΒΑΛΑ

Μέξας: «Αντιδράσαμε καλά όταν μας προσπέρασαν»

Στη σημασία της νίκης στάθηκε ο Κώστας Μέξας αφού το πρόγραμμα του Απόλλωνα από δω και πέρα είναι δύσκολο. 

Μέξας: «Αντιδράσαμε καλά όταν μας προσπέρασαν»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Κώστας Μέξας τόνισε μετά τη νίκη της ομάδας του, «Ήταν για εμάς ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία, γιατί με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνιδια.Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί στη σειρά των πέντε αγώνων που ηταν πολύ σημαντικοι, κατάφεραν να κερδίσουν τους τέσσερις και ήταν και ανταγωνιστικοί μέσα στη Ρόδο παρά τα προβλήματα που είχαμε.Ακόμα και σήμερα, όταν η Καβάλα πέρασε μπροστά στο σκορ, οι παίκτες μου αντέδρασαν σωστά δείχνοντας χαρακτήρα παρόλο που στο δεύτερο ημιχρονο η εμφάνιση μας ήταν η χειρότερη που έχουμε κάνει.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό, ελέγξαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερη διαφορά. Ομως στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν πραγματικά πολύ κακή. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε καλά και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε γιατί η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη για εμάς οπότε θα πρέπει το επίπεδο της απόδοσης μας να ανέβει οπωσδήποτε. Βέβαια αυτό που μετράει είναι η νίκη, γιατι εάν μετά τον Αρκαδικό λέγαμε ότι θα είχαμε σήμερα οκτώ νίκες, θα μας περνούσαν όλοι για τρελούς.  Αυτό λοιπόν μετριάζει λίγο την πίκρα μου για την κακή εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο».   

Ο Τόνι Γουντς ανέφερε από την πλευρά των παικτών πως... «Η άμυνα πιστεύω ότι ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη σήμερα. Η πίεση από τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε επάνω στην άμυνα μας απέδωσε καρπους μιας και στα κρίσιμα τελευταία λεπτά μας έδωσε τη νίκη χωρίς μάλιστα να παίξουμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο.Με αυτή την επικράτηση κάναμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή μας. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκτρωμένοι στη δουλειά μας, να κερδίζουμε τα παιχνιδια και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Best of internet