Πρίφτης: «Η διοίκηση θ' αποφασίσει για Ευρωλίγκα ή FIBA»

ΑΡΗΣ-ΛΑΥΡΙΟ 82-68

Πρίφτης: «Η διοίκηση θ' αποφασίσει για Ευρωλίγκα ή FIBA»

Ο Άρης επικράτησε του Λαυρίου (82-68) στο Αλεξάνδρειο, αλλά οι ερωτήσεις προς τον Δημήτρη Πρίφτη στη συνέντευξη Τύπου δεν αφορούσαν μόνο το «σήμερα».  

Πρίφτης: «Η διοίκηση θ' αποφασίσει για Ευρωλίγκα ή FIBA»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη σ' ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, που προκύπτουν τόσο απ' την εβδομάδα που προηγήθηκε, όσο κι απ' την ιδιαιτερότητα που έχει παρουσιάσει ο αντίπαλός μας αγωνιστικά. Θεωρώ πως ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς και συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε για μία ημέρα, γιατί υπάρχει ανάγκη για ξεκούραση και θα συνεχίσουμε γιατί ακολουθεί ο αγώνας με την Αρμάνι (10/2, 19:00/ΕΡΤ2). Καλή συνέχεια στο Λαύριο και συγχαρητήρια για την παρουσία του» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 17ης αγωνιστικής της Α1 ο 47χρονος προπονητής του Άρη, ο οποίος μίλησε και για...

...την ενέργεια μετά απ' το ταξίδι στην Κλαϊπέντα: «Η ομάδα δεν είχε την ενέργεια που θέλαμε, αλλά είχε αυτή που περιμέναμε. Το συγκεκριμένο ταξίδι είχε δύσκολες μετακινήσεις και πραγματικά κούρασε την ομάδα. Δεν ήταν τόσο το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό στην Λιθουανία, όσο οι μετακινήσεις. Εκεί που ξεκινά η κούραση και δεν πάνε τα πόδια, πρέπει το μυαλό να σπρώχνει λίγο τον εαυτό σου για να μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου».

...το δίλημμα «Ευρωλίγκα ή FIBA»: «Με την διοίκηση έχω πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία σ' όλα τα θέματα, αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι που αφορά στο σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίξει η ομάδα την επόμενη σεζόν αφορά αποκλειστικά την διοίκηση. Είναι κάτι που η διοίκηση θ' αξιολογήσει, θα σταθμίσει και θα πάρει μία απόφαση».

Best of internet