Μαρκόπουλος Χ.: «Χρειαζόμαστε νίκη ψυχολογίας»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μαρκόπουλος Χ.: «Χρειαζόμαστε νίκη ψυχολογίας»

bet365

Ο Χάρης Μαρκόπουλος θέλει να κοιτάξουν τα λάθη τους κι ελπίζει σε νίκη στο μέλλον που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά.

Ο προπονητής του Κόροιβου ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον κόουτς Ζντοβτς και για τη νίκη κι επειδή σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεται. Κρατάμε τα πρώτα 18 λεπτά, δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη διαφορά.

Είχαμε επιθετικό πρόβλημα, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε την μπάλα, αλλά δεν ήμασταν παραγωγικοί σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Η ΑΕΚ βγήκε στον αιφνιδιασμό, πήρε τη διαφορά και δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Εμείς πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα και να δουλέψουμε για τη συνέχεια. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να δούμε αν θα κρατηθούμε στην κατηγορία. Κάθε φορά κοιτάμε τα λάθη μας, χρειαζόμαστε μία νίκη για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Κάναμε μία αλλαγή στο ρόστερ.

Για τον Ντουέιν Ντέιβις: «Δική μου η απόφαση να μην είναι μαζί μας. Από κει και πέρα θα ήθελα να σχολιάσω την απόδοση των παικτών μου».

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ανέφερε από τη μεριά των παικτών: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξε αρκετά δυνατά απέναντι μας. Μας ανάγκασε να κάνουμε 17 λάθη. Πήρε 12 επιθετικά ριμπάουντ. Αυτοί είναι οι δύο κύριοι λόγοι που οδήγησαν την ΑΕΚ στη νίκη. Συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα