Ζντοβτς: «Θα αποφασίσουμε για Κρίστμας, ψάχνουμε παίκτη»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Θα αποφασίσουμε για Κρίστμας, ψάχνουμε παίκτη»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέφερε πως θα αποφασίσουν άμεσα για το μέλλον του Ντιόντε Κρίστμας και πως συνεχίζονται οι προσπάθειες απόκτησης άσου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε αρχικά: «Καλησπέρα, απόψε ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες μου έδωσαν κάποια χαρά και σε εμένα και στους φιλάθλους μας. Έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά, μετά από το σημείο που σκόραραν 8 πόντους γρήγορα οι αντίπαλοι. Μετά αρχίσαμε να παίζουμε πιο άγρια κι είμαι ευχαριστημενος. Κάποια λάθη στο τέλος δεν μου άρεσαν, αλλά παίξαμε καλή άμυνα. Τρέξαμε καλά, επιθετικά ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ήταν δύσκολο να παίξουμε έτσι μέχρι το τέλος, αλλά κρατήσαμε την καλή άμυνα».

Για τον Μπράουν που χτύπησε δύο λεπτά μετά την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου στον δεξί ώμο: «Χτύπησε στην προπόνηση, ωστόσο δεν έδειξαν κάτι οι εξετάσεις του και συνέχισε τις προπονήσεις. Δυστυχώς, χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο. Είναι σημαντικός για εμάς και θα κάνει εξετάσεις άμεσα. Ο γιατρός ήθελε να μείνει έξω από το σημείο που χτύπησε».

Για τον ρόλο του Μπράουν: «Ακόμα ψάχνουμε αν ο Μπράουν μπορεί να παίξει άσος, αλλα είναι πιο πολύ δυάρι. Στα Τρικαλα κάναμε μία αλχημεία με Κατσίβελη, Μπράουν, Παπαντωνίου στον άσο. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο».

Για τον Κρίστμας: «Θα αποφασίσουμε αύριο τι θα κάνουμε. Είναι καλό παιδί, προπονείται σκληρά. Το θέμα είναι ότι είναι σκόρερ, πρέπει να βρει ρυθμό, δηλαδή πρέπει να παίξει περισσότερο. Δινει ενέργεια στην ομάδα, αλλά κανει λαθη. Ωστόσο, δεν μπορώ να του δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν μας έδειξε αυτά που πραγματικά μπορεί να κάνει. Τον είχαμε υπογράψει για ένα μήνα, με συνεργασία των προπονητών και τον GM θα αποφασίσουμε».

Για τον Σαρικόπουλο: «Είχε ενοχλήσεις στη μέση στην τελευταία προπόνηση. Δεν ήθελα να ρισκάρω και να χειροτερέψω την κατάστασή του, ειδικά από τη στιγμή που πήγε έτσι το παιχνίδι».

Για τον Χάμοντς: «Δυστυχώς, δεν θέλει να έρθει και κοιτάμε άλλες επιλογές, δεν είναι πολλές. Προσπαθούμε να βρούμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει και να ταιριάζει στη φιλοσοφία μου. Δεν είναι εύκολο. Αν χρειαστεί να μείνει εκτός ο Μπράουν θα πρέπει να βιαστούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα