Η FIBA δεν κλείνει την πόρτα στις ομάδες της Euroleague

Gazzetta team
Η FIBA δεν κλείνει την πόρτα στις ομάδες της Euroleague

bet365

Η FIBA ενημέρωσε πως δεν... κλείνει την πόρτα σε όποιον ενδιαφέρεται να συνεργαστεί στο Champions League που ετοιμάζει, ενώ παράλληλα γίνεται ξεκάθαρο πως υπάρχουν ακόμα «γέφυρες» επικοινωνίας με τη Euroleague.

Η ανακοίνωση της FIBA:

“Η FIBA επιβεβαιώνει ότι την Παρασκευή έλαβε ένα αίτημα για να συναντηθεί με στελέχη της Ευρωλίγκας. Αυτή τη χρονική στιγμή οι εθνικές ομοσπονδίες και τα εγχώρια πρωταθλήματα εργάζονται εντατικά από κοινού για την οριστικοποίηση του Champions League στο μπάσκετ.

Από την μεριά της η FIBA είναι έτοιμη να ενθαρρύνει τις εθνικές ομοσπονδίες και τα πρωταθλήματα για να προχωρήσουμε με υπεύθυνο τρόπο στην προετοιμασία και την έναρξη του μπάσκετ Champions League από τη σεζόν 2016- 2017.

Την ίδια στιγμή η “πόρτα”της FIBA θα είναι πάντα ανοιχτή στις προτάσεις των ομάδων με σκοπό να προστατεύσουν τα εθνικά πρωταθλήματα και εθνικές ομάδες .

Προς το παρόν η FIBA επικεντρώνεται στην παροχή ενός προϊόντος που αντιστοιχεί στις ανάγκες της αγοράς στο ευρωπαϊκά μπάσκετ ως σύνολο και περιμένει να καλωσορίσει στο Μόναχο την Δευτέρα όλους τους ενδιαφερόμενους για να γίνουν τα επόμενα βήματα.”

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα