Παπαπέτρου: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ..»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ..»
Στην ενέργεια που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της Χίμκι, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώνονται ήδη στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση:

Για την αναμέτρηση: «Παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Σταματήσαμε τη Χίμκι, φύγαμε στον αιφνιδιασμό και πετύχαμε εύκολα καλάθια. Είχαμε αρκετή ενέργεια από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά. Δείξαμε ενέργεια ως ομάδα και αυτό είναι το όπλο μας πάντα. Είχαμε λάθη, χαμένα σουτ, αλλά η ενέργεια μας έδωσε τη νίκη».

Για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατά από την αρχή. Και σε άλλα παιχνίδια ήμασταν πίσω στην αρχή, όπως με Μπάμπεργκ που χάσαμε. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική και παλέψαμε μέχρι το τέλος για να την πάρουμε».

Για τη συνέχεια στο Top-16: «Μετά τις πρώτες δύο νίκες στην αρχή του ομίλου όλοι έλεγαν ότι χτυπάμε πρώτη θέση, και μετά που είχαμε τρεις ήττες έλεγαν ότι δεν θα περάσουμε. Όλα αλλάζουν στον όμιλο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη».