Κουρτινάιτις: «Δε σταμάτησαν να πιστεύουν στη νίκη»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κουρτινάιτις: «Δε σταμάτησαν να πιστεύουν στη νίκη»
Ο Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίδραση του Ολυμπιακού σε ένα ματς το οποίο «ελέγχαμε για 30'».

Ο προπονητής της Χίμκι ανέφερε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Για 30 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια τον χάσαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες, που δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στη νίκη και να προσπαθούν μέχρι το τέλος».

Aπό την πλευρά του, ο Πέτερι Κοπόνεν πρόσθεσε: «Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Ολοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε υπομονή. Η πίεση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο μας έκανε να χάσουμε την υπομονή μας. Σουτάραμε περισσότερα τρίποντα από δίποντα. Έπρεπε να παίξουμε κοντά στο καλάθι», δήλωσε ο Φινλανδός γκαρντ της Χίμκι μετά το τέλος της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.