Χαμός με την επιλογή του ESPN για τον Κόμπι (pics)

Χαμός με την επιλογή του ESPN για τον Κόμπι (pics)

Χαμός με την επιλογή του ESPN για τον Κόμπι (pics)

bet365

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί στα social media μετά την επιλογή του ΕSPN να κατατάξει τον Κόμπι Μπράιαντ στην 12η καλύτερη θέση όλων των εποχών.

ΤΟ ESPN έχει αρχίσει εδώ και καιρό να κατατάσσει τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ με βάση τους τίτλους τους και τους αριθμούς τους.

Σήμερα παρουσίασε τους καλύτερους στις θέσεις 20-11 και προς έκπληξη πολλών (αν όχι όλων) ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στη 12η θέση.

Ένας παίκτης που έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα ΝΒΑ με τους Λέικερς και βρίσκεται στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται σίγουρα μέσα στην κορυφαία 10άδα της ιστορίας του αθλήματος.

Κι όμως! Στο ESPN είχαν αντίθετη άποψη, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τους φαν του Κόμπι Μπράιαντ.

Σύμφωνα με το ESPN, καλύτεροι από τον Κόμπι είναι οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάτζικ Τζόνσον, Λάρι Μπερντ, Όσκαρ Ρόμπερτσον, Σακίλ Ο'Νιλ, Μάικλ Τζόρνταν, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μπιλ Ράσελ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Χακίμ Ολάζουον και Τιμ Ντάνκαν, η σειρά των οποίων θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ESPN «μειώνει» τον Κόμπι Μπράιαντ, καθώς πριν την έναρξη της σεζόν τον είχε τοποθετήσει στην 93η θέση μεταξύ των εν ενεργεία παικτών του πρωταθλήματος.

 

NBA Τελευταία Νέα