Καλαϊτζίδης: «Σοβαροί και προσηλωμένοι στην Πάτρα»

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΚΑΒΑΛΑ 6/2 17:00

Καλαϊτζίδης: «Σοβαροί και προσηλωμένοι στην Πάτρα»

Καλαϊτζίδης: «Σοβαροί και προσηλωμένοι στην Πάτρα»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης γράφει για την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (6/2, 17:00) και τονίζει πως θα πανηγυρίσουν μόνο όταν σωθεί η Καβάλα, όχι μετά από νίκες.  

Το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο esake.gr:

«Φίλες και φίλοι του μπάσκετ, καλό μπασκετικό διήμερο να έχουμε! Η εβδομάδα που πέρασε για μας ήταν σημαντική. Δεν ήταν εβδομάδα πανηγυριών, αλλά περισυλλογής και σκέψης. Η νίκη στην Αμαλιάδα ήταν μεγάλη, αλλά ήταν απλά μία νίκη, ένα βήμα και όχι κάτι παραπάνω. Δεν πανηγυρίζουμε για κάτι, απλά σκεφτόμαστε μόνο το ματς στην Πάτρα. Μία ακόμη ομάδα που μας κέρδισε στην Καλαμίτσα.

Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Απόλλων Πατρών, όμως εμείς μαζί με τον κόουτς Γιατζόγλου και όλο το τημ έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας. Όπως είχα γράψει και πριν από το ματς στην Αμαλιάδα, ξέρουμε σαν ομάδα ποιοι ήμαστε και τι δικαιούμαστε από κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος έχουμε ξεκινήσει για ένα σκοπό. Την ανατροπή! Μόνο όταν σωθεί η Ομάδα μας θα πανηγυρίσουμε, όχι μετά από νίκες.

Ήμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Αναποδιές πάντα θα υπάρχουν αλλά αυτό δε μας πτοεί σαν ομάδα, αντίθετα μας πεισμώνει. Όπως με τον τραυματισμό του Χρήστου Ταπούτου. Παίξαμε και για αυτόν στην Αμαλιάδα.

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της θέλει η Καβάλα, που φιλοξενείται από τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Στο 3.30 το διπλό στην Interwetten.

Το παιχνίδι στην Πάτρα έχει συγκεκριμένες δυσκολίες, τις έχουμε εντοπίσει και έχουμε δουλέψει. Μακάρι να μας βγουν στο γήπεδο. Καμιά φορά χρειάζεται και λίγη τύχη, που φέτος δεν την έχουμε».

Best of internet