Βασιλόπουλος: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Βασιλόπουλος: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος γράφει για τις συνεχόμενες ήττες που έχει γνωρίσει ο Κόροιβος και θέλει να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται απέναντι στην ΑΕΚ (6/2, 16:30).

Ο άσος του Κόροιβου γράφει στο blog του στο esake.gr πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Είχα πει να γράψω μετά τον αγώνα από τα Τρίκαλα, άλλα δεν το έκανα γιατί είχαμε χάσει και δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή την εικόνα ενός γηπέδου (στα Τρίκαλα) να στάζει και να μην μπορούμε να κάνουμε ζέσταμα, γιατί φοβόμασταν μην γλιστρήσουμε ή να σταματάει το παιχνίδι ανά 2 λεπτά για να καθαρίσουμε το γήπεδο δε νομίζω ότι θα την ξεχάσω ποτέ. Πιστεύω ότι τα παιδάκια που καθάριζαν το γήπεδο πρέπει να έκαναν πιο πολλά χιλιόμετρα από ότι εμείς,μέσα έξω για να καθαρίζουν τα νερά.

ΑΕΚ και Κόροιβος κοντράρονται σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Σε απόδοση 1,85 στην Interwetten, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον 149 πόντοι.

Μετά την ήττα από τα Τρίκαλα ακολούθησαν άλλες δυο και τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε απέναντι σε μια AEK που έχει πλούσιο υλικό αλλά ακόμα ψάχνει μα βρει την ταυτότητα της και την χημεία της. Εμείς έχουμε σκοπό να παίξουμε άσο πιο δυνατά μπορούμε, σαν ομάδα και να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε για 40 λεπτά το πλάνο μας. Μέσα σε όλα τα θεματάκια που έχουμε, είναι και η διαδρομή για Αθήνα που θα πρέπει να περάσουμε τα μπλόκα των αγροτών. Ελπίζω να καταφέρουμε να περάσουμε και να φτάσουμε σχετικά εύκολα Αθήνα χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Να κάνουμε μια καλή προπόνηση και να πάμε αύριο να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Βασιλόπουλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα