Γιαννόπουλος: «Τελικοί τα εντός έδρας παιχνίδια μας»

ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Γιαννόπουλος: «Τελικοί τα εντός έδρας παιχνίδια μας»

Γιαννόπουλος: «Τελικοί τα εντός έδρας παιχνίδια μας»

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Αρκαδικό για την 17η αγωνιστική της basket league και ο Χάρης Γιαννόπουλος χαρακτηρίζει την αναμέτρηση «τελικό».

Ο παίκτης του Ρεθύμνου μίλησε για την αδυναμία της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια, κάτι που μετατρέπει τα εντός σε... τελικούς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα φέτος δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι εκτός έδρας, το οποίο σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια εντός των «τειχών» μπορούν να ερμηνευτούν ως τελικοί. Αυτό μπορείς να το χαρακτηρίσεις λέγοντας ότι η ομάδα μας δεν είναι αρκετά δυνατή ψυχολογικά για να πάρει ένα παιχνίδι ή σκληρή σωματικά, για να αντέξει το δυνατό παιχνίδι ενός αντιπάλου μέσα στη δική του έδρα.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χίμκι.  

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια ομάδα που έχει χάσει στο γήπεδο της μόνο από τους δύο μεγάλους (φυσιολογικό, εννοώ Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), όπως επίσης και τον ΠΑΟΚ (είχα 2/10 τρίποντα). Οπότε, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι δυνατή ώστε να παίζει καλά κάτω από ψυχολογική πίεση σε παιχνίδια «ζωής ή θανάτου». Αυτό δείχνει ότι έχουμε δύο πρόσωπα, από τα οποία θα πρέπει να ταυτιστεί μόνο με το ένα από αυτά. Αυτό είναι φυσικά η απόδοση που έχει στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ξεκινώντας από αύριο πρέπει να βάλουμε τα θεμέλια για ένα σερί νικών που θα μας φέρει πιο κοντά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα πάρα στον «πάτο» του. Έχουμε ομάδα που αξίζει περισσότερα πράγματα και πιστεύω πως ως το τέλος της μακρινής διαδρομής θα τα καταφέρουμε»

Best of internet