Όλα ή… τίποτα για τον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Όλα ή… τίποτα για τον Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κίμκι στο ΣΕΦ σε μία αναμέτρηση κομβικής σημασίας για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στη Euroleague!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα κι ο άσος πληρώνει 1.45 στη sportingbet. Όποιος, όμως, πιστεύει στην Κίμκι, μπορεί να ποντάρει το διπλό στο πολύ υψηλό 3.00!

Από εκεί και πέρα, παιχνίδι μπορεί να γίνει με τα χάντικαπ, με τα under/over, όπως και με τα ημίχρονα/τελικά. Διαφορετικά, μπορείτε να ποντάρετε στα ειδικά στοιχήματα των παικτών, με τους Πρίντεζη, Σπανούλη και Σβεντ να ξεχωρίζουν.

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Λιθουανία, εκεί όπου η Ζαλγκίρις υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εναντίον Δημήτρη Ιτούδη κι ο άσος των Λιθουανών τιμάται στο εξαιρετικό 6.50! Όσο για το διπλό των Ρώσων; Μπορείς να ποντάρεις στη νίκη της ΤΣΣΚΑ με διψήφιο αριθμό πόντων σε αποδόσεις που διπλασιάζουν το ποσό!

Συνέχεια με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς και τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μεγάλο ματς κι αν θέλεις να… αποφύγεις το ποντάρισμα σε κάποιο σημείο, μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Πόσους πόντους θα βάλει ο εξαιρετικός σουτέρ Ντίμπλερ και στους πόσους θα σταματήσει ο φορμαρισμένος Ντατόμε;

Φινάλε με νέο τοπικό ντέρμπι. Αυτή τη φορά στην Ισπανία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα και το διπλό των Βάσκων να τιμάται στο πολύ υψηλό 4.30! Ακόμα, μπορείς να ποντάρεις σε under/over κι αρκετές ακόμα επιλογές, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά στοιχήματων των παικτών. Το line των Γιουλ & Ροντρίγκεθ έχει τοποθετηθεί στους 12.5 πόντους, με τους δύο γκαρντ να πληρώνουν 1.85!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.