Ζήσης: «Η άμυνα την νίκη, κομβικό το παιχνίδι του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Ζήσης: «Η άμυνα την νίκη, κομβικό το παιχνίδι του Ολυμπιακού»
Thn νίκη της Μπάμπεργκ επί της Μπαρτσελόνα, σχολίασε ο Νίκος Ζήσης, που μίλησε και για το κομβικό ματς του Ολυμπιακού με την Κίμκι.

Ακόμα μία μεγάλη νίκη για την Μπάμπεργκ και ο Νίκος Ζήσης σχολίασε το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως: «Νικήσαμε ξεκάθαρα από την άμυνά μας. Δεν έχουμε το ταλέντο άλλων ομάδων, αλλά μέσα στην έδρα μας μπορούμε να κάνουμε την ζημιά. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι πώς και πώς γιατί είχαμε σχεδόν ένα μήνα να παίξουμε στην έδρα μας», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ,

Όσο για την κατάσταση στον όμιλο-φωτιά, σχολίασε: «Το έδειξε και η Ζαλγκίρις που θεωρητικά είναι η πιο αδύναμη ομάδα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις στη Λιθουανία. Ισως εξελιχτούμε σε βαρόμετρο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα παραπάνω. Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Η ομάδα δεν έχει την εμπειρία να το διαχειριστεί αυτό. Πρέπει να πηγαίνουμε από αγώνα σε αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εχουμε πολλά παιχνίδια στη συνέχεια στην έδρα μας».

Τέλος, ο Νίκος Ζήσης ρωτήθηκε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Χίμκι: «Είναι ένας πάρα πολύ κρίσιμος αγώνας κυρίως για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη. Η Χίμκι έχει κάνει αυτό που έπρεπε. Πήρε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ο Ολυμπιακός μέσω της άμυνάς του και της ασφυκτικής του πίεσης μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό και να πάρει το παιχνίδι. Ο Σβεντ παίρνει πολλά σουτ, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν ο Ράις και πολλοί ποιοτικοί παίκτες».