Η... πληρωμένη απάντηση του Νοβίτσκι στον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (vid)

Η... πληρωμένη απάντηση του Νοβίτσκι στον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (vid)

Η... πληρωμένη απάντηση του Νοβίτσκι στον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (vid)

bet365

Τις προάλλες ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ δήλωσε πως δεν θεωρεί τον Ντιρκ Νοβίτσκι κάτι το εξαιρετικό, ωστόσο ο Γερμανός έχει διαφορετική άποψη.

Οι δηλώσεις του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ για τον Ντιρκ Νοβίτσκι δεν έγιναν αποδεκτές από τον κορυφαίο Γερμανό.

«Η καριέρα του Ντιρκ Νοβίτσκι δεν ήταν τόσο dominant όσο άλλων παικτών επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στο παρκέ εκτός από το να σουτάρει», είχε πει μεταξύ άλλων ο Τζαμπάρ, όταν δέχθηκε ερώτηση για το αν το διάσημο fadeaway του Γερμανού είναι ασταμάτητο.

Ο Νοβίτσκι κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Τζαμπάρ και απάντησε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάποια πράγματα για μένα. Φαντάζομαι δεν είναι μεγάλος φαν του παιχνιδιού μου, κάτι που δε με πειράζει. Θέλω να πιστεύω πως ήμουν dominant σε κάποιο σημείο της καριέρας μου, ειδικότερα στο επιθετικό κομμάτι», είπε αρχικά ο Γερμανός.

«Έτσι είναι τα πράγματα. Ο καθένας έχει την άποψή του. Είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος. Δε θα μπω σε πόλεμο λέξεων. Σέβομαι την άποψή του, αλλά δεν συμφωνώ», πρόσθεσε ο 37χρονος παίκτης των Ντάλας Μάβερικς.

Η καριέρα του Νοβίτσκι μόνο μικρή δε μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Γερμανός έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2010-11) με τους Μάβερικς, έχει αναδειχθεί μια φορά πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν και μια των τελικών, ενώ έχει συμμετάσχει και σε 13 All Star Games.

«Δεν νομίζω πως μπορείς να μετράς 25 πόντους και 10 ριμπάουντ στην καριέρα σου στα πλέι οφ και να μην είσαι κυρίαρχος. Προφανώς δε θα αρχίσω να μιλάω για στατιστικά γιατί τα δικά του είναι καλύτερα. Δεν νομίζω όμως πως μπορείς να βρίσκεσαι στην έκτη θέση στην ιστορία των σκόρερ του πρωταθλήματος τα τελευταία 18 χρόνια και να μην είσαι dominant τουλάχιστον για ένα διάστημα», είπε ολοκληρώνοντας.

Οι μόνοι άλλοι παίκτες που έχουν καταφέρει να μετρήσουν 25 πόντους και 10 ριμπάουντ τουλάχιστον στην καριέρα τους στα πλέι οφ είναι οι Έλτζιν Μπέιλορ, Χακίμ Ολάζουον και Μπομπ Πετί.

 

NBA Τελευταία Νέα