Πληρώνει στο Ζάγκρεμπ ο Παναθηναϊκός!

Πληρώνει στο Ζάγκρεμπ ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Πληρώνει στο Ζάγκρεμπ ο Παναθηναϊκός!
Στην Κροατία με αντίπαλο την Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ συνεχίζει ο Παναθηναϊκός της υποχρεώσεις του στο TOP 16 της Euroleague.

Οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης χρειάζονται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα και το διπλό πληρώνει 1.55 στη sportingbet.gr. Όσο για τον άσο; Αν κάποιος πιστεύει στους Κροάτες, μπορεί να κάνει παιχνίδι στο 2.60! Βέβαια, οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί.

Πληθώρα επιλογών στα under/over, ενώ πλούσια είναι και η λίστα στα ειδικά των παικτών, με τους Πούλεν, Μπίλαν, Ραντούλιτσα και Καλάθη να ξεχωρίζουν!

Συνέχεια με το πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στη Νταρουσάφακα και τον Ερυθρό Αστέρα. Στο 1.60 ο άσος, στο 2.35 το διπλό, ενώ όποιος περιμένει τους Τούρκους να... καθαρίσουν εύκολα το ματς, μπορεί να ποντάρει στον άσο με περισσότερους από 5 πόντους στο πολύ καλό 2.20.

Κομβικής σημασίας κι η αναμέτρηση της Μπάμπεργκ με τη Μπαρτσελόνα. Μπορεί να κάνει νέα έκπληξη η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι; Ο άσος πληρώνει 2.70, ενώ από εκεί και πέρα η sportingbet.gr σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις σε πληθώρα ειδικών στοιχημάτων. Πόσους πόντους θα βάλει ο Γουάναμεϊκερ, πόσους ο Ντόελμαν και στους πόσους θα σταματήσει ο Άντε Τόμιτς; Οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί, αφού μπορείς να ποντάρεις -για παράδειγμα- στο ενδεχόμενο να υπάρξει ομάδα που θα επικρατήσει σε όλες τις περιόδους, με τις αποδόσεις να φτάνουν το 19.00!

Φινάλε με τη... μάχη της Ανδαλουσίας. Στο 1.80 ο άσος για την Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ η επιλογή του διπλού για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φτάνει το 2.10! Ακόμα, μπορείς να ποντάρεις σε εναλλακτικά χάντικαπ, ημίχρονα/τελικά, όπως και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, όπως τα line των Ντιλέινι, Κλαβέρ, Κουζμίνσκας κι αρκετών ακόμα!