Κουρτινάιτις: «Στον Ολυμπιακό θα είναι... πεινασμένοι!»

Φάνης Παναγιώτου
Κουρτινάιτις: «Στον Ολυμπιακό θα είναι... πεινασμένοι!»
Στον Βασίλη Σπανούλη στάθηκε ο Ρίμας Κουρτινάιτις σχολιάζοντας την αναμέτρηση της Κίμκι με τον Ολυμπιακό (05/02, 21:45/ΕΡΤ).

«Αυτήν τη στιγμή κάτι δεν πηγαίνει καλά στον Ολυμπιακό. Ξαφνικά έχασαν από την Μπάμπεργκ στην έδρα τους και ηττήθηκαν στο Κάουνας δύο εβδομάδες πριν. Είχαν επίσης ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Μαδρίτη. Έχοντας τρεις συνεχόμενες ήττες, θα είναι “πεινασμένοι” για μία νίκη και θα προσπαθήσουν να παίξουν στο μάξιμουμ, καθώς χρειάζονται πάρα πολύ τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζουμε στο γήπεδό τους.

Αρχικά, θα πρέπει να σταματήσουμε τον Σπανούλη, που είναι η “καρδιά” του Ολυμπιακού. Αν καταφέρουμε να τον περιορίσουμε, όπως έκαναν άλλες ομάδες, θα έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε. Αν ξεκινήσει καλά, θα εξυψωθεί. Θέλω να σταθώ και στον Λοτζέσκι, ο οποίος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Οφείλουμε να περιορίσουμε την ικανότητά του στο τρέξιμο και να μην του δώσουμε χώρο στο παρκέ», ανέφερε ο head coach της Κίμκι.

Από τη μεριά του, ο Αλεξέι Σβεντ, συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες και έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα αρκετές φορές. Τώρα δεν παίζουν τον πραγματικό τους παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και σκληρά για 40 λεπτά και να ακούσουμε τον προπονητή μας, για να τους νικήσουμε. Έχουν έναν σπουδαίο ηγέτη, τον Σπανούλη, και άλλους καλούς παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.