Όγκουστιν: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Κίμκι στο ΣΕΦ, αναφέρθηκε ο Τζέιμς Ογκουστιν, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Όγκουστιν: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά το blog του στο επίσημο site της Euroleague:

«Tα πράγματα είναι καλά τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Προερχόμαστε από μία καλή νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις που παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε πολλές αναμετρήσεις στην έδρα μας και τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εμάς. Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα που δεν παίξαμε καλά και μας κέρδισαν ολοκληρωτικά, έχουμε αρχίσει και παίζουμε πολύ καλά. Βγάζουμε περισσότερη ενέργεια και παίζουμε καλύτερη άμυνα. Παίζουμε γρήγορα στην επίθεση και οι Ράις και Σβεντ παίζουν εξαιρετικά.

Τις βραδιές που δεν παίζουν καλά, οι υπόλοιποι προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά.

Τώρα θ' αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε και γνωρίζουμε πως μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες θα είναι διψασμένοι για τη νίκη. Παίζουν στην έδρα τους και θα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να βγάλουμε ενέργεια, πάντα παίζουν καλύτερα στην έδρα τους. Είμαστε στην πρώτη θέση και όλοι θα είναι συγκεντρωμένοι σε εμάς. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα εκτός. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, κάθε ομάδα του ομίλου μας μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πρέπει να μείνουμε πεινασμένοι».