Ο ΠΡΩΗΝ ΣΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τζέιμς: «Πήγα στον Ολυμπιακό για να παίζω»

Δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό ήταν ο Σον Τζέιμς, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του.

Τζέιμς: «Πήγα στον Ολυμπιακό για να παίζω»

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες βρίσκεται πλέον στο Ισραήλ, όπου ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της χώρας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως έφυγε διότι ήταν δυσαρεστημένος από τα λεπτά που του έδινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Στην Αρμάνι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνίζομαι παρότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημά μου στη μέση. Ήταν εκνευριστικό. Πήγα στην Μπιλμπάο για να δείξω πως είμαι υγιής και μπορώ να παίξω. Όταν μεταγράφηκα στον Ολυμπιακό ήταν μια ευκαιρία για μένα. Όμως είμαι παίκτης και πήγα εκεί για να παίζω, κάτι που δεν συνέβη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του λέγοντας: «Δεν μου άρεσε που έφυγα από τη Μακάμπι. Ήμουν τραυματίας και έφυγα. Όμως νιώθω το Ισραήλ σπίτι μου και τη Μακάμπι οικογένειά μου. Πάντως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να επιστρέψω. Ο ατζέντης μου δεν με έχει ενημερώσει για κάποια πρόταση. Αν γίνει, καλώς»