Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ, δοκιμασία για τον Άρη

Gazzetta team
Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ, δοκιμασία για τον Άρη
Εκτός έδρας με αντίπαλο τη Νεπτούνας δοκιμάζεται ο Άρης, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την πολύ ισχυρή Βαλένθια. Τζάμπολ και των δύο αναμετρήσεων στις 19:00.

Όταν υποδέχεται μία ομάδα που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, το έργο σου αυτομάτως γίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Έτσι είναι. Ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια (19:00, novasports 2), ωστόσο θα κάνει τα πάντα προκειμένου να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα και να μείνει... ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup.

Βέβαια, εκτός από τη διαφορά δυναμικότητας, υπάρχουν και τα αγωνιστικά προβλήματα που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Βασιλειάδη, με τον Γιώργο Δέδα να έχει ενοχλήσεις και να δίνεται ως αμφίβολος.

Η βαθμολογία:
Όλντενμπουργκ 3-1
Λιμόζ 2-2
Βαλένθια 2-2
ΠΑΟΚ 1-3

Όσο για τον Άρη; Δοκιμάζεται στη Λιθουανία με αντίπαλο τη Νεπτούνας (19:00, ΕΡΤ) κι έχοντας κάνει... δυναμική επιστροφή κόντρα σε Άλμπα και ΠΑΟΚ, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κάνει βήμα πρόκρισης! Το ταξίδι ήταν δύσκολο και μακρινό, ωστόσο το ευχάριστο για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Τη Νεπτούνας αντιμετωπίζει απόψε ο Αρης, ψάχνοντας τη νίκη που θα την κρατήσει στο «κυνήγι» της πρόκρισης. Σε απόδοση 2.00 στην Expekt το διπλό των «κιτρινόμαυρων».

Η βαθμολογία:
Αρμάνι Μιλάνο 3-1
Άλμπα Βερολίνου 2-2
Άρης 2-2
Νεπτούνας 1-3