«Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»

Φάνης Παναγιώτου
«Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»
Αντώνης Φώτσης και Γιώργος Παπαγιάννης μίλησαν για την εκτός έδρας αποστολή του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Τσεντεβίτα (4/2, 20.00, Novasports2) κι αμφότεροι στάθηκαν στο πόσο σημαντικό είναι να έρθει η νίκη.

«Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Τσεντεβίτα. Θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε πολύ το θετικό αποτέλεσμα καθώς αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια της διοργάνωσης», ανέφερε ο πολύπειρος φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε: «Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είχε πολλή ενέργεια και από τις δύο ομάδες κάτι που νομίζω ότι μας έκανε καλό ώστε να βρούμε ρυθμό εν όψει του επόμενου αγώνα μας με την Τσεντεβίτα. Πρέπει να έχουμε κι εκεί ρυθμό και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πίεση υπάρχει και πάντα θα υπάρχει. Πρέπει να τα δώσεις όλα αν θες να προκριθείς στα προημιτελικά».

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πετύχει το πρώτο του διπλό στο TOP-16 της Euroleague; Στο 1.65 προσφέρει η Novibet, τη νίκη του «τριφυλλιού» στην έδρα της Τσεντεβίτα.