Τζόρτζεβιτς: «Ο Χέινς θα προσδώσει ενέργεια κι αθλητικότητα, έχουμε χρόνο γι' άλλον»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Ο Χέινς θα προσδώσει ενέργεια κι αθλητικότητα, έχουμε χρόνο γι' άλλον»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για ό,τι ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί των Cretan Kings (84-62) στο ΟΑΚΑ, η οποία περιλαμβάνει και το νεοαποκτηθέντα Μάρκεζ Χέινς.

«Κάναμε σοβαρή προσέγγιση. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση από πλευράς τραυματισμών, αφού ο Χαραλαμπόπουλος αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Πάβλοβιτς έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, ο Διαμαντίδης είναι εκτός προπονήσεων. Τουλάχιστον είχαμε τον Μποχωρίδη απ' τον πάγκο για να βρει ρυθμό. Αλλά απαιτείται καλύτερη κατάσταση γι' αναμετρήσεις υψηλότερου επιπέδου. Είδα καλά πράγματα στην άμυνα, ιδίως απ' τον Παπαγιάννη, στην ταχύτητα στα πόδια, βελτιώνεται σ' αυτό, είναι πολύ συγκεντρωμένος, χρησιμοποιεί αλλιώς το κορμί του, το 'χει δουλέψει, του το ζητήσαμε, του εξηγήσαμε πως μπορεί να το κάνει» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 16ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...όλα όσα του άρεσαν στη νίκη επί των Cretan Kings: «Όλοι όσοι έπαιξαν πολύ τις προάλλες, έπαιξαν λιγότερο τώρα κι αυτό καλό από φυσικής κατάστασης. Αλλά πρέπει η ενέργειά μας να 'ναι σε υψηλό επίπεδο».

...για τον Μάρκεζ Χέινς: «Από αύριο (2/2) θα 'χουμε και τον Χέινς, θα προσδώσει ενέργεια κι αθλητικότητα, τα οποία χρειαζόμαστε οπωσδήποτε».

...τον Νικ Καλάθη: «Ο Καλάθης έκανε καλή εμφάνιση, είχε καλές επιλογές, καλή πάσα κι έδωσε ρυθμό. Μετά από ένα δύσκολο μήνα έδειξε τι παίρναμε απ' αυτόν μέχρι και την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις».

...όλα όσα δεν του άρεσαν στη νίκη επί των Cretan Kings: «Δε μ' άρεσαν τα λάθη (18), σίγουρα. Το ποσοστό στα τρίποντα δεν ήταν καλό (10/28τρίπ.), αφού αρκετά ήταν ελεύθερα σουτ, όπως αυτά των Γκιστ & Φώτσης, αλλά τουλάχιστον δεν τα εκβίασαν και κάτι είναι κι αυτό».

...την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη εν όψει Τσεντεβίτα (4/2, 20:00/novasports 2): «Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας. Δεν ήταν καλά σήμερα (1/2). Προσπάθησε. Θα προσπαθήσει κι αύριο (2/2). Δε θα τον πιέσουμε, ξέρει καλύτερα το κορμί μου. Θα δούμε. Ημέρα με την ημέρα».

...την επόμενη προσθήκη: «Θα δούμε, έχουμε χρόνο. Αν βρεθεί ο κατάλληλος... Το καλύτερο πράγμα σ' αυτή την ομάδα είναι η ομοιογένεια. Παρά τις όποιες φήμες, τα παιδιά είναι ενωμένα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα