Σλότερ και Πάνκο δεν ήταν οι μοναδικοί!

Φάνης Παναγιώτου
Σλότερ και Πάνκο δεν ήταν οι μοναδικοί!

bet365

Μάρκους Σλότερ κι Άντι Πάνκο έχουν προβλήματα με τον νόμο, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν οι μοναδικοί που αγωνίστηκαν στην Ισπανία με πλαστά διαβατήρια.

Πρόσφατα έγινε γνωστό το σκάνδαλο με τα διαβατήρια του άλλοτε σέντερ τη Ρεάλ Μαδρίτης και του πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού (διαβάστε ΕΔΩ). Φαίνεται, όμως, πως αυτή ήταν απλά η αρχή, αφού στην υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν ήταν οι μοναδικές!

Με βάση το πόρισμα του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, τα τελευταία χρόνια είχε αναπτυχθεί συγκεκριμένη μπίζινα, ώστε παίκτες να αποκτούν παρανόμως κοινοτικό διαβατήριο. Η όλη διαδικασία που είχε κωδική ονομασία «Διαβατήρια Express» και φαίνεται πως κάνει... θραύση τα τελευταία χρόνια!

Η πρακτική που ακολουθούνταν ήταν να εκδίδονται πλαστά πιστοποιητικά και διαβατήρια από αφρικανικές χώρες που έχουν σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε οι παίκτες να δηλώνονται ως κοινοτικοί και να μην καλύπτουν θέση ξένου.

Όσο για το ποσό που χρειαζόταν; Η «ταρίφα» έφτανε τις 40.000 ευρώ, προκειμένου να γίνονται παράνομα κοινοτικοί αρκετοί Αμερικανοί παίκτες!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα