«Σημάδι» από Χάμοντς, ψάχνει ξένο «εδώ και τώρα» η ΑΕΚ

«Σημάδι» από Χάμοντς, ψάχνει ξένο «εδώ και τώρα» η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Σημάδι» από Χάμοντς, ψάχνει ξένο «εδώ και τώρα» η ΑΕΚ

bet365

Πλέι μέικερ «εδώ και τώρα» ψάχνει η ΑΕΚ προκειμένου να λύσει το πρόβλημα στον άσο, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση που να ταιριάζει στα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς.

Η «Ενωση» έχει κάνει... άνω - κάτω την αγορά προκειμένου να βρει τον κατάλληλο, αλλά οι ποιοτικές λύσεις είναι περιορισμένες και ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητικότητα στην υπόθεση του Χάμοντς, καθώς ο εκπρόσωπος του Αμερικανού που προ ημερών απάντησε αρνητικά, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ με διάθεση να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν θα είχε αντίρρηση να το συζητήσει ξανά, αλλά η ανάγκη απόκτησης παίκτη είναι άμεση και δεν έχει περιθώριο άλλης αναμονής.

Ο 30χρονος πλέι μέικερ που ήταν ο βασικός στόχος του Ζντοβτς, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ένα εκ των οποίων είναι μόλις 4 μηνών κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση για το υπερατλαντικό ταξίδι.

Με δεδεομένα τα παραπάνω, η ΑΕΚ συνεχίζει το ψάξιμο κι αν στο ενδιάμεσο ο Χάμοντς δείξει διάθεση να μπει «εδώ και τώρα» στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, τότε πιθανώς να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον.

 

Τελευταία Νέα