«Σημάδι» από Χάμοντς, ψάχνει ξένο «εδώ και τώρα» η ΑΕΚ

«Σημάδι» από Χάμοντς, ψάχνει ξένο «εδώ και τώρα» η ΑΕΚ

Πλέι μέικερ «εδώ και τώρα» ψάχνει η ΑΕΚ προκειμένου να λύσει το πρόβλημα στον άσο, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση που να ταιριάζει στα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς. 

«Σημάδι» από Χάμοντς, ψάχνει ξένο «εδώ και τώρα» η ΑΕΚ

Η «Ενωση» έχει κάνει... άνω - κάτω την αγορά προκειμένου να βρει τον κατάλληλο, αλλά οι ποιοτικές λύσεις είναι περιορισμένες και ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητικότητα στην υπόθεση του Χάμοντς, καθώς ο εκπρόσωπος του Αμερικανού που προ ημερών απάντησε αρνητικά, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ με διάθεση να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν θα είχε αντίρρηση να το συζητήσει ξανά, αλλά η ανάγκη απόκτησης παίκτη είναι άμεση και δεν έχει περιθώριο άλλης αναμονής.

Ο 30χρονος πλέι μέικερ που ήταν ο βασικός στόχος του Ζντοβτς, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ένα εκ των οποίων είναι μόλις 4 μηνών κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση για το υπερατλαντικό ταξίδι.

Με δεδεομένα τα παραπάνω, η ΑΕΚ συνεχίζει το ψάξιμο κι αν στο ενδιάμεσο ο Χάμοντς δείξει διάθεση να μπει «εδώ και τώρα» στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, τότε πιθανώς να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον.

Best of internet