Είχε όρεξη, ψάχνει ρυθμό ο Παπανικολάου (pics)

Είχε όρεξη, ψάχνει ρυθμό ο Παπανικολάου (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Είχε όρεξη, ψάχνει ρυθμό ο Παπανικολάου (pics)
Ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με τον Ολυμπιακό και το gazzetta.gr σας αναλύει όσα έκανε στο παρκέ της Τρίπολης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του έδωσε εντολή να περάσει στο παρκέ περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου. Ο Βασίλης Σπανούλης ευστόχησε στη 2η βολή, η κόρνα της γραμματείας ακούστηκε και ο Κώστας Παπανικολάου έγραψε τα πρώτα του δευτερόλεπτα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας τον έβαλε σε σχήμα με Λοτζέσκι και Παπαπέτρου (κατά κύριο λόγο) με τον πρώην παίκτη των Νάγκετς να παίζει μόνο στη θέση «3». Στην άμυνα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα αφού η θέληση του να βοηθήσει είναι δεδομένη.

Στην επίθεση η απουσία ρυθμού φάνηκε, ωστόσο δεν υπήρχε ούτε φόβος, ούτε δισταγμός, ούτε βιασύνη. Η εμπειρία υπάρχει και ο ίδιος ξέρει τι πρέπει να κάνει για να επιστρέψει στα αγωνιστικά δεδομένα τα οποία γνωρίζει όλη η Ευρώπη.

Ο Παπανικολάου έπαιξε 19:50 και τελείωσε με 7 πόντους (2/3δ., 1/4τρ.), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 λάθη κι ένα κλέψιμο.

Στον Ολυμπιακό υπολογίζουν να του δίνουν τόσο χρόνο συμετοχής στην Α1 ώστε να τον βοηθήσουν να βρει τα πατήματά του και εν συνεχεία να βοηθήσει αυτός την ομάδα στο δεύτερο γύρο του Top 16.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα