Αποκάλυψη: Ο Κόμπι είχε χτυπήσει συμπαίκτη για... 100 δολάρια (vid)

Αποκάλυψη: Ο Κόμπι είχε χτυπήσει συμπαίκτη για... 100 δολάρια (vid)

bet365

Στην αποκάλυψη πως ο Κόμπι Μπράιαντ του είχε ρίξει μπουνιά όταν ήταν συμπαίκτες στους Λέικερς το 2002 προχώρησε ο Σαμάκι Γουόκερ.

Ο ρούκι, τότε, Γουόκερ, βρισκόταν στην ομάδα μερικές εβδομάδες όταν έλαβε μέρος σε ένα κλασικό παιχνίδι των Λέικερς, που όμως εμπεριείχε και λεφτά.

Κάθε παίκτης των Λέικερς έβαζε 100 δολάρια και ο πρώτος που θα σκόραρε από το κέντρο τα έπαιρνε όλα. Νικητής δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κόμπι Μπράιαντ φυσικά.

Μετά από 48 ώρες οι συμπαίκτες του Κόμπι έπρεπε να πληρώσουν το... χρέος τους. Ο Γουόκερ είπε στον Κόμπι πως δεν είχε 100 δολάρια να του δώσει, γεγονός που εκνεύρισε τον σταρ της ομάδας.

Ο Μπράιαντ έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του Γουόκερ την ώρα που η ομάδα βρισκόταν στο λεοφωρείο και πήγαινε να προπονηθεί. Ο Γουόκερ απαίτησε να σταματήσει το λεωφορείο, ενώ προκαλούσε τον Κόμπι να δοκιμάσει ξανά την τύχη του.

Ο αιμόφυρτος παίκτης είχε τρελαθεί και ήθελε να βαρέσει τον «black mamba», ωστόσο η παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποσόβησε τα χειρότερα.

Αρκετά χρόνια αργότερα ο Γουόκερ διηγήθηκε την ιστορία και δήλωσε πως δε κρατά κακία στον Μπράιαντ, με τον οποίον κατέκτησε το πρωτάθλημα την ίδια χρονιά.

Συμπέρασμα; Ακόμη και οι καλύτεροι των καλύτερων πολλές φορές χάνουν τον έλεγχο και κάνουν πράγματα, τα οποία σίγουρα μετανιώνουν.

 

NBA Τελευταία Νέα