Φλεβαράκης: «Η ηρωική προσπάθεια δυστυχώς πήγε χαμένη»

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ 65-70

Φλεβαράκης: «Η ηρωική προσπάθεια δυστυχώς πήγε χαμένη»

Φλεβαράκης: «Η ηρωική προσπάθεια δυστυχώς πήγε χαμένη»

Ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, στάθηκε στον τρόπο που ήρθε η ήττα κι άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Ο τεχνικός των Τρικάλων ανέφερε για την ήττα από την ΑΕΚ: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Από παιχνίδια που έχουμε συνηθίσει εμείς, να κρινόμαστε από ματς σε ματς, θα περιμένουμε τώρα το παιχνίδι της Κηφισιάς. Στο παιχνίδι αυτό η ηρωική προσπάθεια δυστυχώς πήγε χαμένη. Δύο λάθη δικά σου, δύο βολές δηλαδή, δύο μεγάλα τρίποντα του αντιπάλου, κάνα δυο λάθη από τον διαιτητή και έχασες με τον τρόπο που έχασες. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ γιατί σίγουρα μπορεί να πάει πολύ ψηλότερα απ’ αυτό που βλέπουμε. Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στον κόσμο και των δύο ομάδων, κόσμια συμπεριφορά από τους φιλάθλους και των Τρικάλων και της ΑΕΚ.

Παίξανε σήμερα δύο ομάδες που η διαφορά δυναμικότητας ήταν τρία επίπεδα πάνω της μίας από την άλλη και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μας. Για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να είσαι τέλειος και να μην υπάρχει κανένα λάθος από τρίτο παράγοντα σε βάρος σου. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι να καταλάβουν κάποιοι ότι και οι μικροί δικαιούνται κάποια στιγμή να κοιτάξουν κάτι παραπάνω αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε χώρα που το επιτρέπει αυτό».

Ο Μπράντον Μπράουν που ήταν από τους κορυφαίους των Τρικάλων: «Ήταν μία σκληρή ήττα, ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το παιχνίδι είχε κάποιες στιγμές τρελό ρυθμό αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε στο τέλος να πάρουμε την μεγάλη νίκη».

Best of internet