Χέινς: «Γνωρίζω πολύ καλά πού έρχομαι»

Γιάννης Ράμμας
Χέινς: «Γνωρίζω πολύ καλά πού έρχομαι»

bet365

Ο Μάρκεζ Χέινς μίλησε για την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό κι ευελπιστεί να φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλων όσοι τον επέλεξαν.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' το γεγονός ότι θ' αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και θα δώσω ό,τι έχω μέσα μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πολύ καλά πού έρχομαι. Απ' την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην Ευρώπη έμαθα τι σημαίνει "Παναθηναϊκός" και ξέρω καλά την ιστορία του και τη δυναμική του. Επιστρέφω στην Ευρωλίγκα κι αυτό με ενθουσιάζει, καθώς θ' αγωνιστώ σε μία ομάδα τεράστιου μεγέθους και στο υψηλότερο επίπεδο» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του. Δε χρειάζεται να πηγαίνουμε μακριά τη σκέψη μας: Αυτή τη στιγμή θέλουμε να προκριθούμε στα playoffs της Ευρωλίγκας, πρέπει να παλέψουμε και θα παλέψω κι εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω στον εαυτό μου. Στον Παναθηναϊκό θα δώσω εμπειρία, ενέργεια, τη θέληση να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου, την επιθυμία μου να κάνω ό,τι ζητήσει ο προπονητής μου και την προθυμία μου να παίξω άμυνα. Μπορώ να προσφέρω πολλά, άλλωστε είχα μεγάλο ρόλο στη Σάσαρι και πιστεύω στον εαυτό μου».

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ θ' αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Σάσαρι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπρίντιζι (31/1, 13:00) και λίγες ώρα αργότερα θ' αφήσει την Ιταλία για την Ελλάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα