Ρεκαλκάτι στο gazzetta: Δεν πρόκειται να πω "ναι" στην παραχώρηση του Μπράμου!

Ρεκαλκάτι στο gazzetta: Δεν πρόκειται να πω "ναι" στην παραχώρηση του Μπράμου!

Αντώνης Καλκαβούρας
Ρεκαλκάτι στο gazzetta: Δεν πρόκειται να πω "ναι" στην παραχώρηση του Μπράμου!

bet365

«Φρένο» στην υπόθεση «Μπράμου» βάζει ο προπονητής της Βενέτσια, Κάρλο Ρεκαλκάτι με αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο gazzetta.gr!

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, άλλοτε τεχνικός της Σιένα και της Φορτιτούντο, μίλησε στο gazzetta.gr κι όχι μόνο διέψευσε τις επαφές της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συναινέσει σε μια τέτοια μεταγραφή!

«Ολα αυτά περί αποχώρησης του Μπράμου μου ακούγονται ξένα. Είναι ένας από τους πιο χρήσιμους παίκτες της ομάδας και τον χρειαζόμαστε. Αν ήταν να φύγει ο πρώτος που θα το ήξερε θα ήμουν εγώ», είπε αρχικά ο Ρεκαλκάτι στο gazzetta, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, την ώρα που οι πληροφορίες ήθελαν τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει τον παίκτη.

«Πιστέψτε με δεν έχω ιδέα», συνέχισε ο Ιταλός που ήταν κατηγορηματικός, όταν ρωτήθηκε για το αν θα πει «ναι» σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση. «Η διοίκηση δεν μου έχει πει κάτι, κι αν μου πει εγώ δεν πρόκειται να συμφωνήσω».

Θυμίζουμε ότι η Βενέτσια παίζει την Κυριακή με την Τορίνο για το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ η ιταλική ομάδα συνεχίζει να διεκδικεί την πρόκριση στους «16» του Eurocup και προφανώς ο Ρεκαλκάτι θεωρεί πως η παρουσία του Μπράμου είναι απαραίτητη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα