Επόμενη στάση... Βενέτσια για τον Παναθηναϊκό

Επόμενη στάση... Βενέτσια για τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Επόμενη στάση... Βενέτσια για τον Παναθηναϊκό

bet365

Μετά τον Χέινς ο Παναθηναϊκός βάζει μπροστά την υπόθεση Μπράμου, αλλά οι εξελίξεις στην υπόθεση μεταφέρονται για τις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί.

Μετά τον Χέινς ο Παναθηναϊκός βάζει μπροστά την υπόθεση Μπράμου...

Οι επαφές είναι σε εξέλιξη, οι «πράσινοι» είναι σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του παίκτη και ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες να πεισθεί η Βενέτσια για την παραχώρηση του διεθνούς φόργουορντ.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ιταλική ομάδα δεν έχει πρόθεση να παραχωρήσει τον παίκτη. Αυτό μάλιστα αναφέρει και ο Ιταλός δημοσιογράφος Αντρέα Μπαρότι, ο οποίος αφού πρώτα γνωστοποίησε την συμφωνία Παναθηναϊκού - Σάσαρι για τον Χέινς, στη συνέχεια επανήλθε αναφέροντας πως ο μάνατζερ του Μπράμου βρέθηκε στην Ιταλία, συζήτησε την παραχώρηση του πελάτη του, ωστόσο η ιταλική ομάδα θέλει να κρατήσει τον παίκτη.

Το βέβαιο είναι ότι μέχρι και την Κυριακή δεν πρόκειται να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση του Μπράμου. Αλλωστε η Βενέτσια την Κυριακή έχει αγώνα πρωταθλήματος με την Τορίνο, επομένως οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν από Δευτέρα και με την προϋπόθεση βεβαίως πως η Βενέτσια θα πεισθεί να παραχωρήσει τον παίκτη.

H πιθανή μεταγραφή του ομογενούς γκαρντ έχει πολλαπλά οφέλη για τον Παναθηναϊκό. Αυτόματα οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν περισσότερη ενέργεια στις θέσεις «2» και «3», θα προσθέσουν έναν ακόμη Ελληνα σε καλή ηλικία και βεβαίως δεν θα καλύψουν με ξένο τη μία από τις τρεις «τρύπες» που έχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους.

Πέραν του Μπράμου, ο Παναθηναϊκός ψάχνει και για ψηλό που να διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ραντούλιτσα, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κάποια καλή περίπτωση που να μπορούσε να λύσει άμεσα το πρόβλημα στη ρακέτα.


 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα