Νοσταλγεί τον Γκασόλ ο Κόμπι Μπράιαντ

Νοσταλγεί τον Γκασόλ ο Κόμπι Μπράιαντ

Νοσταλγεί τον Γκασόλ ο Κόμπι Μπράιαντ

bet365

Οι Λέικερς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τους Μπουλς και ο Κόμπι Μπράιαντ νοσταλγεί τις εποχές που ήταν συμπαίκτης με τον Πάου Γκασόλ.

Η φιλία που συνδέει τους δυο είναι γνωστή, όπως γνωστή είναι και η ικανότητά τους να συνεργάζονται μέσα στο παρκέ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ μίλησε για τον Ισπανό φόργουορντ-σέντερ των Σικάγο Μπουλς και τον εκθείασε, λέγοντας πως κατάλαβε από την πρώτη στιγμή την αξία του.

«Έπιασε τη μπάλα και κατευθείαν τελείωσε τη φάση. Έτρεξα στον πάγκο και είπα "Φιλ, πήραμε ένα ψηλό που μπορεί να πιάσει τη μπάλα και να τελείωσει τις φάσεις. Θα πάμε στους τελικούς», είπε χαρακτηριστικά ο Μπράιαντ για το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε παρέα με τον Πάου Γκασόλ.

«Έχω έναν τύπο που μπορώ να συνεργαστώ μαζί του. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να συμβιβαστούν με αυτό. Το μυαλό του τον έκανε ακόμη πιο επικίνδυνο», πρόσθεσε ο Κόμπι.

Τέλος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι Λέικερς φέρθηκαν στον Γκασόλ, τονίζοντας:

«νομίζω πως η πόλη του Λ.Α δεν σεβάστηκε τι έκανε και τι πετύχαμε. Ως συνέπεια, όλοι ερωτέυτηκαν την θεωρία του Μάικ Ντ' Αντόνι περί κοντού σχήματος. Για έναν άνθρωπο που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ, το να του συμπεριφέρεσαι έτσι είναι πολύ μεγάλο λάθος»

Οι Λέικερς φέτος, στη δεύτερη σεζόν χωρίς τον Γκασόλ, μετρούν μόλις 9 νίκες και 38 ήττες μέχρι στιγμής, ενώ αντίθετα, οι Σικάγο Μπουλς έχουν ρεκόρ 25-19 και βρίσκονται στην 4η θέση της ανατολικής περιφέρειας.

 

NBA Τελευταία Νέα