Οι Ακαδημίες του Deree βράβευσαν τον Γιαννάκη (pics)

Οι Ακαδημίες του Deree βράβευσαν τον Γιαννάκη (pics)

Με ιδιαίτερη επιτυχία και την παρουσία των νεαρών αθλητών του συλλόγου και των οικογενειών τους έγινε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο κατάμεστο κλειστό του Deree η Κοπή της Πίτας για το 2016 των Αθλητικών Ακαδημιών, που συνολικά αριθμούν 1059 παιδιά!

Οι Ακαδημίες του Deree βράβευσαν τον Γιαννάκη (pics)

Αναλυτικά:

Στην εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία του ο Πρόεδρος Dr. Horner και η Διοίκηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι αθλητικών ομοσπονδιών, βραβεύθηκαν οι αθλητές μας από όλα τα αθλήματα που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά, ενώ τιμήθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης για την μεγάλη του προσφορά και την αφοσίωση του στον Αθλητισμό, ο οποίος έδωσε και μια σύντομη ομιλία καθώς και χρήσιμες συμβουλές στους νεαρούς αθλητές μας!

Στους τυχερούς της βραδιάς κληρώθηκαν πλούσια δώρα που έγιναν δεκτά με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο από τους τυχερούς όσο και από όλους τους παραβρισκόμενους!

Στο τέλος της γιορτής υπήρξε η ευκαιρία για πολλές φωτογραφίες και αυτόγραφα καθώς και για γνωριμία όλων των μελών της μεγάλης οικογένειας του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ που ήδη ξεπερνά τα χίλια άτομα, καθώς ήτ αν μια καλή ευκαιρία να βρεθούν όλοι την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο!

Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία σε όλους!

Best of internet