Τσόχλας: «Ζητάμε συγνώμη για την απόδοσή μας»

Στην συγκινητική παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Γερμανία, στάθηκε ο Απόλλωνας Τσόχλας στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Όλντεμπουργκ.   

Τσόχλας: «Ζητάμε συγνώμη για την απόδοσή μας»

«Για αυτό το παιχνίδι υπάρχουν δύο κομμάτια που μπορούμε να σχολιάσουμε. Το ένα είναι το αγωνιστικό, στο οποίο για ακόμη μία φορά δείξαμε ότι έχουμε αρκετά προβλήματα και δεν ήμασταν επαρκείς σαν ομάδα και παρά το καλό μας ξεκίνημα. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο κενό διάστημα, στο οποίο πήρε ο αντίπαλός μας διαφορά και εκεί χάθηκε το ματς. Το δεύτερο κομμάτι είναι ο κόσμος, αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν απίστευτο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας δει», δήλωσε αρχικά ο Απόλλωνας Τσόχλας.

«Τους ζητάμε συγνώμη για την απόδοσή μας. Ήταν εκπληκτικοί. Ήρθαν μιάμισι ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο και φώναζαν ασταμάτητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορώ να πω ότι ήταν συγκινητικοί οι οπαδοί και η παρουσία τους άγγιξε πολλά από τα παιδιά της ομάδας που ήταν επίσης συγκινημένα, γιατί δεν περίμεναν ή ίσως και να μην είχαν δει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε πολύ…», πρόσθεσε κλείνοντας ο Έλληνας γκαρντ.