Ιράν, Μεξικό και στο βάθος Ιταλία και Κροατία η Εθνική Ελλάδας (vid & pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ιράν, Μεξικό και στο βάθος Ιταλία και Κροατία η Εθνική Ελλάδας (vid & pics)

bet365

H Εθνικής Ελλάδας θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο (04-10/07) και θα αντιμετωπίσει αρχικά Ιράν και Μεξικό. Στη συνέχεια θα πρέπει να νικήσει Κροατία και Ιταλία.

Στα γραφεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας μπάσκετ στη Γενεύη διεξήχθη η κλήρωση των τριών Προολυμπιακών τουρνουά (04-10/07).

Η Εθνική Ελλάδας θα παίξει στο τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας και θα αντιμετωπίσει το Ιράν και το Μεξικό. Στον άλλον όμιλο στο Τορίνο θα αγωνιστούν οι διοργανωτές με την Τυνησία και την Κροατία

Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου θα είναι αυτή που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016.

Η Ελλάδα θα πρέπει να νικήσει και την Κροατία και την Ιταλία οι οποίες λογικά θα καταβάλλουν τις δύο πρώτες θέσεις στον δικό τους όμιλο.

Στο τουρνουά του Βελιγραδίου θα αγωνιστούν οι: (Α' όμιλος) Σερβία, Ανγκόλα, Πουέρτο Ρίκο (Β' όμιλος) Τσεχία, Ιαπωνία, Λετονία

Στο τουρνουά στη Μανίλα των Φιλιππίνων θα αγωνιστούν οι: (Α΄όμιλος) Καναδάς, Σενεγάλη, Τουρκία (Β' όμιλος) Γαλλία, Φιλιππίνες, Νέα Ζηλανδία.

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί σε ημιτελικό μεταξύ τους οι νικητές σε τελικό με στόχο την πρόκριση στο Ρίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα