Ταπούτος: «Μία νίκη και μπαίνουμε στο κόλπο»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ MVP ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ταπούτος: «Μία νίκη και μπαίνουμε στο κόλπο»

Ο Χρήστος Ταπούτος αναφέρθηκε στην ανάδειξη του σε MVP της αγωνιστικής και στο στόχο της Καβάλας. 

Ταπούτος: «Μία νίκη και μπαίνουμε στο κόλπο»

Το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη της 15ης αγωνιστικής κατέληξε στον Χρήστο Τάπουτο ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την Καβάλα να νικήσει τα Τρίκαλα.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στο esake.gr:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 15ης αγωνιστικής με την κορυφαία επίδοση που έχει σημειωθεί στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής σεζόν (μαζί με εκείνη του Δημήτρη Μαυροειδή στην 3η αγωνιστική) σε συνδυασμό με την νίκη της Καβάλας επί των Τρικάλων Bc Aries;

«Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα το γεγονός της ανάδειξης μου σε MVP της αγωνιστικής και μάλιστα με την κορυφαία επίδοση για φέτος γιατί δείχνει πως συνέβαλα τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας μου σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως ήταν αυτό του Σαββάτου με τα Τρίκαλα. Αυτό είναι που μετρά για μένα. Ότι η ομάδα μου πήρε τη νίκη σ’ ένα ματς το οποίο ήταν δίχως αύριο για εμάς»!

– Θα προλάβει η Καβάλα το… τρένο της παραμονής;

«Για να είμαστε ρεαλιστές τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα για εμάς παρά τη νίκη του Σαββάτου. Θεωρώ, ωστόσο, πως κάνοντας τουλάχιστον μια νίκη στα δυο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Κόροιβο και Απόλλωνα Carna μπαίνουμε ξανά στο κόλπο»!

– Ποιες είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες που έχεις για την συνέχεια της καριέρας σου;

«Αυτό που θέλω και ζητάω από το Θεό κάθε μέρα είναι να με έχει καλά. Για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια και να προσφέρω στην οικογένεια μου και στα παιδιά μου ότι καλύτερο μπορώ».

– Ποια είναι η άποψη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής σεζόν;

«Το Πρωτάθλημα μας είναι αρκετά ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν! Υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στις ομάδες δεν υπάρχει η χαοτική διαφορά των προηγούμενων ετών και πλέον ο κόσμος βλέπει καλυτέρα παιχνίδι με μεγαλύτερο ενδιαφέρον κι αυτό βοηθά το άθλημα να ξαναποκτήσει την αίγλη που είχε στο παρελθόν».

 

Best of internet