Παπαμακάριος και Δέσπος σαν το... παλιό-καλό κρασί!

Φάνης Παναγιώτου
Παπαμακάριος και Δέσπος σαν το... παλιό-καλό κρασί!

bet365

Ολοκληρώθηκε η 14η στο πρωτάθλημα της Α2 και το gazzetta.gr -όπως κάθε εβδομάδα- σας παρουσιάζει τους κορυφαίους, όπως και τα γεγονότα που ξεχώρισαν.

Το ρεπορτάζ, τ' αποτελέσματα της αγωνιστικής, όπως κι η βαθμολογία ΕΔΩ

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ήταν το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Υπήρξε και τηλεοπτική μετάδοση, με τον πρωτοπόρο Φάρο Κερατσινίου να υποδέχεται τη δεύτερη στη βαθμολογία Κύμη. Η πλειοψηφία περίμενε διαφορετικό ματς από αυτό που είδαμε, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν εντυπωσιακή εμφάνιση και να φτάνουν με εμφατικό τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Φάρος απέδειξε γι' ακόμα ένα ματς φέτος πως είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Basket League.

O MVP ΤΗΣ 14ης... ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Νέα μεγάλη εμφάνιση για τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος ήταν απλά εξαιρετικός στη νίκη που πανηγύρισε ο Φάρος Κερατσινίου επί της Κύμης. Ο άλλοτε γκαρντ του Περιστερίου και του Ολυμπιακού δεν χρειάστηκε περισσότερα από 27:15 για να φορτώσει το αντίπαλο καλάθι με 24 πόντους, έχοντας 6/12 τρίποντα, ενώ ακόμα μέτρησε 4 τελικές πάσες. Όλα αυτά δίχως να υποπέσει σε λάθος!

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ... ΚΛΕΙΔΙ
Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο Ηρακλής, που επικράτησε εκτός έδρας του Προμηθέα. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Δέσπος, ο οποίος αποδυκνείει πως όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο! Ο πολύπειρος σέντερ σημείωσε 20 πόντους κόντρα στην ομάδα της Πάτρας, ενώ ακόμα -στα 29:28 που αγωνίστηκε- είχε 5 ριμπάουντ (σ.σ. τα 3 επιθετικά) 1 τάπα και... κανένα λάθος! Εξαιρετικός.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ... COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε κι ο Φίλιππος Βέροιας, που εκμεταλλεύτηκε την έδρα του κι έριξε στο καναβάτσο το Ψυχικό. Οι νικητές έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, δεν έχουν το μπάτζετ άλλων ομάδων της κατηγορίας, ωστόσο έχουν πανηγυρίσει ορισμένες πολύ μεγάλες νίκες. Είναι δεδομένο πως η δουλειά του coach Δημήτρη Γκίμα έχει παίξει το ρόλο της στην πορεία που πραγματοποιεί ο Φίλιππος.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ

Guard: Γιάννης Κυριακόπουλος
Παγκράτι - Λιβαδειά 86-81
[15π., 3ρ., 6ασ., 1κλ. σε 29:55]

Guard: Μανώλης Παπαμακάριος
Φάρος - Κύμη 94-65
[24π., 1ρ., 4ασ., σε 27:15]

Guard/Forward: Δημήτρης Τσαλδάρης
Δόξα Λευκάδας - Περιστέρι 74-67
[22π., 4ρ., 2λ., 6ασ., 1κλ. σε 37:55]

Forward: Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης
Εθνικός - Πανερυθραϊκός 83-77
[22π., 3ρ. σε 29:29]

Center: Δημήτρης Δέσπος
Προμηθέας - Ηρακλής 80-82
[20π., 5ρ., 1κοψ. σε 29:28]

Η βαθμολογία της Α2 ΕΔΩ

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα