Παπανικολάου: «Από την πρώτη ημέρα ένιωσα οικεία»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Παπανικολάου: «Από την πρώτη ημέρα ένιωσα οικεία»
Ο Κώστας Παπανικολάου ένιωσε όμορφα κατά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε σημαντικό το ότι ένιωσε οικεία από την πρώτη στιγμή.


Ο 25χρονος διεθνής ανέφερε στην κάμερα του OTE ΤV: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Σ' αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να διαχειριστείς τη διαφορά κι αυτό φάνηκε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε».

Όσο για την επιστροφή του: «Αισθάνομαι πολύ άνετα. Ξέρω κάθε γωνιά του γηπέδου, ξέρω το σταφ και τα παιδιά που έχουν μείνει. Είναι πάρα πολύ όμορφο. Από την πρώτη ημέρα ένιωσα οικεία. Αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη. Δεν έχει σημασία τι άλλαξε σε εμένα. Είναι η ημέρα της ομάδας μας σήμερα. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Πήραμε μια νίκη που μας φέρνει στην πρώτη θέση. Σε μια ομάδα ο καθένας δίνει το δικό του κομμάτι. Το θέμα είναι να βοηθάμε όλοι την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα