Η Κριστόφερσον κι o... κυρίαρχος Ολυμπιακός!

Φάνης Παναγιώτου
Η Κριστόφερσον κι o... κυρίαρχος Ολυμπιακός!

bet365

Στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας πέρασε κι η 12η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με το ντέρμπι να κλέβει την παράσταση και το gazzetta.gr να κάνει τον καθιερωμένο απολογισμό!

Τα αναλυτικά στατιστικά κι η βαθμολογία ΕΔΩ

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Όταν το πρόγραμμα περιλαμβάνει το «αιώνιο» ντέρμπι, τότε είναι δεδομένο πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα συγκεντρώσει πάνω της... όλα τα φλας! Κι έτσι έγινε. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, υπέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του κι έφτασε σε μία σπουδαία νίκη, που τον φέρνει πολύ καλά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «πράσινες» δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικές στο... ελάχιστο.

Η MVP ΤΗΣ 13ης... ΣΤΡΟΦΗΣ
Όταν ο Ολυμπιακός έκανε δική του την Χέιλι Κριστόφερσον γνώριζε πολύ καλά πως απέκτησε μία ποιοτική ψηλή. Και στο ματς με τον Παναθηναϊκό η Αμερικανίδα έκανε τη διαφορά! Έμεινε στο παρκέ για κάτι περισσότερο από 32 λεπτά και μέτρησε 26 πόντους με 3/3 τρίποντα, ενώ ακόμα είχε στο ενεργητικό της 6 ριμπάουντ (2 επιθετικά) και μόλις 1 λάθος!

ΠΑΙΚΤΡΙΑ... ΚΛΕΙΔΙ
Σημαντικό αποτέλεσμα πήρε κι η Τερψιθέα, που επικράτησε στις λεπτομέρειες του Ιπποκράτη στην Κω. Η Μαριάννα Αξιοπούλου ήταν εκ των κορυφαίων με 11 πόντους και 7 τελικές πάσες στη στατιστική της, παράλληλα, όμως, ήταν κι εκείνη που... σφράγισε τη νίκη για την ομάδα της με 2/2 στο φινάλε του ματς!

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ... COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Εύκολη... απάντηση. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε απλά τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα ήταν κι εντυπωσιακός! Οι «ερυθρόλευκες» ήταν... σαρωτικές απέναντι στον Παναθηναϊκό κι είναι δεδομένο πως σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας τους πιστώνεται στην Ελένη Καπογιάννη και τη δουλειά που έχει κάνει.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ

Guard: Μαριάννα Αξιοπούλου
Ιπποκράτης - Τερψιθέα 49-51
[11π., 3ρ., 4λ., 7ασ., 1κλ. σε 40:00]

Guard: Κατερίνα Σπαθάρου
Αθηναϊκός - Άρης Πετρούπολης
[23π., 3ρ., 3λ., 7ασ. σε 36:43]

Forward: Άννα Σπυριδοπούλου
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Πρωτέας Βούλας 55-76
[24π., 14ρ., 1λ., 2ασ., 1κλ. σε 31:38]

Forward/Center: Χέιλι Κριστόφερσον
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 82-59
[26π., 6ρ., 1λ., 2κλ., 1κοψ. σε 32:09]

Center: Λίζα Κλέμονς
ΠΑΟΚ - Νίκη Λευκάδας 72-56
[24π., 11ρ., 2λ., 1κοψ. σε 31:48]

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος ΕΔΩ

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα