Τζόρτζεβιτς: «Το πρώτο μας ημίχρονο ξεπερνά τη μπασκετική μου λογική»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τζόρτζεβιτς: «Το πρώτο μας ημίχρονο ξεπερνά τη μπασκετική μου λογική»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προσπάθησε να εξηγήσει τι έγινε ή... τι δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό (80-66) στο ΣΕΦ και χαρακτήρισε την εικόνα του Παναθηναϊκού μακριά απ' όλα όσα ξέρει.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν πιο έτοιμοι από εμάς για να παίξουν. Δεν ξέρω γιατί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκτός λογικής για ό,τι γνωρίζω εγώ ως ανταγωνιστής. Όλοι ονειρεύονται να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια, αλλά όπως αρχίσαμε ήμασταν εντελώς έξω απ' όσα ξέρω εγώ ως ανταγωνιστικό μπάσκετ. Ήμουν ξεκάθαρος με τους παίκτες μου. Περίμενα να μην επαναλάβουν ένα τέτοιο λάθος. Δε συνέβη για πρώτη φορά εδώ, συνέβη το ίδιο και πριν από λίγα βράδια με στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Όταν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, αρχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ όπως ξέρουμε. Αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα, τη δυναμική της ομάδος και τη γνώση του προπονητή. Πρέπει να βάλουμε μυαλό και να μην ξαναγίνει αυτό» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 15ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...την εικόνα της ομάδος του στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν έχω εξήγηση. Ό,τι έγινε στο πρώτο μέρος ξεπερνά την μπασκετική μου λογική. Στο μπάσκετ πρέπει να παίζεις όσο πιο δυνατά μπορείς, αλλά είδα παίκτες να μη το κάνουν. Στο δεύτερο παίξαμε όπως ξέραμε και κάναμε ό,τι είχαμε προετοιμάσει. Έχουμε έμπειρους παίκτες, αλλά δεν είναι όλοι με την ίδια εμπειρία για το πώς πρέπει να παίζουν για να κερδίζουν».

...την επιλογή να παίξει με Φώτση & Γκιστ: «Είναι μία επιλογή που έχουμε ως ομάδα. Όταν χάνεις, όλοι κοιτάζουν ποιον παίκτη δεν έχεις, αλλά εγώ πρέπει να δουλέψω με τους παίκτες που έχω».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα