Φελντέιν: «Να τριτώσει το καλό»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (25/1, 19:00/ΟΤΕ Sport 4)

Φελντέιν: «Να τριτώσει το καλό»

Η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Α1 περνάει απ' το ΣΕΦ κι ο Τζέιμς Φελντέιν ευελπιστεί να διατηρήσει το φετινό αήττητο με τον Ολυμπιακό (25/1, 19:00/ΟΤΕ Sport 4).

Φελντέιν: «Να τριτώσει το καλό»

Το blog του 27χρονου Αμερικανοδομινικανού SG του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας,

Είναι η ώρα για τον μεγάλο αγώνα, έτσι; Αυτόν που περιμένουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ, καθώς θ' αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν για πολλά χρόνια στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα.

Αν και rookie στο Πρωτάθλημα της Ελλάδος ήδη έχω προλάβει ν' αναμετρηθώ δύο φορές με τον Ολυμπιακό, στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα σε πολύ κοντινές ημερομηνίες. Τότε καταφέραμε να νικήσουμε και τις δύο φορές. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να τριτώσει το καλό για εμάς, χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι αυτό είναι απλό ή εύκολο.

Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν καλή ομάδα. Αγωνίζονται στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους, που ασφαλώς θα θελήσει με κάθε τρόπο να τους ενισχύσει και να κάνει τη δική μας ζωή δύσκολη. Αναμενόμενο είναι αυτό και δεν πρόκειται να μας δημιουργήσει κάποια έκπληξη.

Στους λίγους μήνες που βρίσκομαι στην Ελλάδα μπόρεσα να καταλάβω ότι αυτοί οι αγώνες είναι ξεχωριστοί. Δεν έχει καμία σημασία τι έχει προηγηθεί, τι ακολουθεί, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. Ως ομάδα οφείλεις να πετύχεις το μέγιστο επίπεδο αγωνιστικής προσήλωσης, αλλά και συσπείρωσης, προκειμένου να τα καταφέρεις.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να 'ναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας φέρει σε θέση ισχύος για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Είμαι σε θέση να καταλάβω ότι έχουν στενοχωρηθεί μετά τα τελευταία αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, όμως, τους διαβεβαιώνω ότι κανείς δεν έχει στενοχωρηθεί περισσότερο από εμάς. Πρέπει να 'μαστε όλοι κοντά, όλοι μαζί να παλεύουμε για το καλύτερο και ν' ακολουθούμε τους κανόνες της ομάδος. Κανείς δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό, κανείς δε βαζει τον εαυτό του πάνω απ' την ομάδα.

Με αυτό το πνεύμα βαδίζουμε και θα δώσουμε τις μάχες μας ως το τέλος.

Να 'στε σίγουροι γι' αυτό.

Θα τα ξαναπούμε

Τζέιμς

Best of internet