Κοέν: «Θέλουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»

Κοέν: «Θέλουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»

Κοέν: «Θέλουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»

bet365

«Πεινασμένη ομάδα» χαρακτήρισε τον Άρη ο Τζέικ Κοέν, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στην ανακούφιση που νιώθει αυτός και οι συμπαίκτες του μετά τη νίκη επί του Αρκαδικού.

«Ήταν πολύ δύσκολες οι δύο τελευταίες εβδομάδες και επιστρέψαμε με μια μεγάλη νίκη, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε καλά. Πολλά παιδιά νιώθουν ήδη καλύτερα, γιατί είναι δύσκολο να χάνεις με τον τρόπο που χάσαμε εμείς τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Οπότε όταν τελικά επιστρέφεις στις νίκες νιώθεις καλά, νιώθεις μια ανακούφιση… Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά την εβδομάδα. Πολλά μεγάλα παιχνίδια έρχονται και όσο συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, θα ανακτήσουμε την καλή μας φόρμα. Είμαστε πεινασμένη ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και να κάνουμε μεγάλα πράγματα», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Άλμπα δήλωσε:
«Όλοι νιώθουμε αυτοπεποίθηση... Παίξαμε καλά στο Βερολίνο για τρία δεκάλεπτα, αλλά μετά μας γλίστρησε το παιχνίδι από τα χέρια. Παρόλα αυτά κάναμε αρκετά καλά πράγματα σε αυτή την αναμέτρηση. Δεν τα κάναμε όλα λάθος οπότε ελπίζουμε να επαναλάβουμε τα σωστά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και με την βοήθεια των φιλάθλων μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας του, λέγοντας:
«Ξέρω πως κάποιοι φίλαθλοί μας απογοητεύτηκαν. Και εμείς απογοητευτήκαμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Εμείς αυτό κάνουμε… Παίζουμε μπάσκετ και θέλουμε να κερδίζουμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Όποτε χάνουμε πονάμε. Είναι όμορφο που έχουμε φιλάθλους που είναι τόσο παθιασμένοι και θέλουν να κερδίζουμε τόσο όσο θέλουμε και εμείς. Είναι σπουδαίοι, μας έχουν στηρίξει και θέλουμε να τους αποδείξουμε ότι αξίζουμε την στήριξή τους κερδίζοντας παιχνίδια και δείχνοντάς τους την ευγνωμοσύνη μας»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα