Κούζμιτς: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Κούζμιτς: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Κούζμιτς: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συναντώνται τη Δευτέρα (26/1) στο ΣΕΦ, με τον Όγκνιεν Κούζμιτς να τονίζει πως οι «πράσινοι» θα παλέψουν για τη νίκη, προκειμένου να ευχαριστήσουν τους ίδιους και τον κόσμο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real News:

«Περιμένω έναν δυνατό αγώνα, αφού και οι δύο ομάδες θα μπουν στο γήπεδο στοχεύοντας στη νίκη που αξίζει πολλά. Σκοπός μας είναι να παίξουμε όπως ακριβώς με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, δηλαδή με ενέργεια, δυνατή άμυνα, γρήγορη επίθεση και κυρίως διάρκεια στην απόδοσή μας. Στα ντέρμπι ο καθένας θέλει να παίζει και να βοηθά την ομάδα του», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος σέντερ.

«Είναι ματς που στο μυαλό σου δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το πώς θα πετύχεις και θα κυριαρχήσεις επί του αντιπάλου σου. Σίγουρα ένα σουτ, ένα ριμπάουντ ή ένα λάθος μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους και να κρίνουν το παιχνίδι. Γι΄αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για σαράντα λεπτά, να δώσουμε μάχη προκειμένου να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θα κάνει χαρούμενους και εμάς και τον κόσμο μας», πρόσθεσε.

Best of internet