Καβαλίερς – Μπουλς 83-96 (vid)

Gazzetta team
Καβαλίερς – Μπουλς 83-96 (vid)

bet365

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας ατόνησε τους Καβαλίερς, που έσπασαν τα καλάθια και οι Μπουλς πέρασαν από το Οχάιο με 96-83, στο ντεμπούτο του Ταϊρόν Λιου στον πάγκο των γηπεδούχων.

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε οι Καβς δεν μπορούν να αισθάνονται και πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον χωρίς τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο τους. Ο Ταϊρόν Λιου πήρε τη θέση του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού, αλλά το Κλίβελαντ σκόνταψε μετά από τρεις σερί νίκες. Οι Μπουλς που δεν έδειξαν να αιφνιδιάζονται από την αλλαγή και έφτασαν πιο εύκολα απ' ότι ίσως και οι ίδιοι θα περίμεναν στην μόλις τρίτη τους νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια.

Βασικός υπεύθυνος ο Πάου Γκασόλ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ για το Σικάγο με 25 πόντους, ενώ κατέβασε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο Τζίμι Μπάτλερ πρόσθεσε 20 και ο Νίκολα Μίροτιτς 17 για τους Ταύρους, που βρέθηκαν ακόμη και στο +17 στην τρίτη περίοδο και δεν άφησαν τους γηπεδούχους να πλησιάσουν σε κανένα σημείο της τέταρτης.

Το κακό για τον ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ότι δεν του έμεινε και το triple-double για παρηγοριά, αφού σταμάτησε στους 26 πόντους, τα 13 ριμπάουντ και τις 9 ασίστ, ενώ ο Τζέι Αρ Σμιθ συμπλήρωσε 18 πόντους για τους Καβς, που ήταν τραγικά άστοχοι τόσο στα δίποντα (37,2%) όσο και στα τρίποντα (16,7%.

Τα δωδεκάλεπτα: 14-21, 25-23, 19-28, 25-24

 

NBA Τελευταία Νέα