Σερέλης: «Δε πουλάμε εύκολα το "τομάρι" μας»

Σερέλης: «Δε πουλάμε εύκολα το "τομάρι" μας»

Σερέλης: «Δε πουλάμε εύκολα το "τομάρι" μας»

bet365

Στην πολύ μαχητική άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λαυρίου με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων έμεινε πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και δήλωσε πως η ομάδα του απέδειξε ξανά πως αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.

«Καλησπέρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για ακόμη μια φορά. Απέδειξαν πως είναι μια ομάδα που πολύ δύσκολα θα πουλήσει το τομάρι της. Έχουμε ενισχυθεί πάρα πολύ σε σχέση με τον πρώτο γύρο, με πολλούς καλούς παίκτες που μας έχουν βοηθήσει πολύ», είπε αρχικά ο coach του Λαυρίου.

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δε το είχαμε στο πρόγραμμα μας για να νικήσουμε. Μας δόθηκε η ευκαιρία να κυνηγήσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και το κάναμε, κάτι που θεωρώ πως έιναι πολύ σημαντικό. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, ξεκάθαρα, ωστόσο θέλω να σταθώ στην πολύ επιθετική άμυνα μας. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Εμείς κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια.Η επιθετική άμυνα είναι κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να τρέξουμε στο γήπεδο και είναι κάτι που βγαίνει μέσα από την προπόνηση. Ακόμη και επιθετικοί παίκτες προσπαθούν και κυνηγούν κάθε φάση. Είναι κάτι που μας δίνει πολύ ενέργεια και όπως είδατε και στο προηγούμενο παιχνίδι, μας δίνει τη δυνατότητα να παίρνουμε και μεγάλες διαφορές.»,ολοκλήρωσε.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Καπώνης, δήλωσε:
«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και δείξαμε πως μπορεί η ομάδα να σταθεί στο ύψος της κατηγορίας. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Κηφισιά που είναι πολύ σημαντικό για εμάς»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα