«Ο ΛεΜπρόν και ο μάνατζέρ του, "έφαγαν" τον Μπλατ»

«Ο ΛεΜπρόν και ο μάνατζέρ του, "έφαγαν" τον Μπλατ»

«Ο ΛεΜπρόν και ο μάνατζέρ του, "έφαγαν" τον Μπλατ»

bet365

Τι κι αν ο GM των Καβαλίερς υποστηρίζει πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δε κάνει κουμάντο στην ομάδα, αποκαλύψεις δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του Yahoo υποστηρίζει πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο μάνατζέρ του δεν ήθελαν ποτέ τον Μπλατ στην ομάδα.

«Για να γίνει κανείς προπονητής των Καβαλίερς και του πιο δυνατού παίκτη στον κόσμο - και αναμφίβολα του πραγματικού τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας- πρέπει αρχικά να τον θέλει ο ΛεΜπρόν και το γραφείο που τον εκπροσωπεί. Ο Μπλατ δεν είχε ποτέ ελπίδα. Δεν κατάλαβε ποτέ τι τον χτύπησε» αναφέρει αρχικά ο διάσημος δημοσιογράφος.

Εκτός αυτού, υποστηρίζει πως ο Τζέιμς ήθελε να φέρει τον άλλοτε προπονητή των Γουόριορς, Μαρκ Τζάκσον στην ομάδα, αντί του Μπλατ, πριν ακόμα ο πρώην προπονητής της Μακάμπι προσληφθεί.

Ο «βασιλιάς» και ο μάνατζέρ του έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να μειώσουν τον Μπλατ στα μάτια της διοίκησης των Καβαλίερς και τα κατάφεραν.

«Ο Μπλατ είχε πολύ λίγες πιθανότητες να μείνει στους Καβαλίερς, επειδή ο Τζέιμς έκανε ότι ήθελε προκειμένου αυτό να συμβεί. Ακόμα και στα παιχνίδια, ο Τζέιμς πολύ συχνά εκτελούσε τα συστήματα που αυτός ήθελε και ακόμα και οι ρολίστες της ομάδας, πολλές φορές άκουγαν αυτό και όχι τον Μπλατ, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τους αντιπάλους τους», συνεχίζει το ρεπορτάζ του Βοϊναρόφσκι.

Θα βελτιωθούν οι Καβαλίερς μετά τη φυγή του Μπλατ ; Στο 1.92 προσφέρει η Vistabet το ενδεχόμενο νίκης της ομάδας του Τζέιμς κόντρα στους Μπουλς με περισσότερους από δέκα πόντους.

Τέλος, ο Μπρένταν Χέιγουντ, παίκτης των Καβς την περασμένη σεζόν, υποστηρίζει πως ο Μπλατ «ζούσε με τον φόβο του Τζέιμς», κάτι που δεν αποκλείεται εν τέλει να ισχύει.

 

NBA Τελευταία Νέα