«Σάρας»: «Με τον "Ζοτς" μας χωρίζει απόσταση από εδώ μέχρι το φεγγάρι» (gTV)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
«Σάρας»: «Με τον "Ζοτς" μας χωρίζει απόσταση από εδώ μέχρι το φεγγάρι» (gTV)
Διαβάστε τι είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας επί του Ολυμπιακού (75-55), για το προσεχές ντέρμπι «αιωνίων» και για τον συνάδελφό του πια Ζέλικο Ομπράντοβιτς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει, ίσως και περισσότερα. Ας ελπίσουμε πως είναι μόνο η αρχή. Αν και το μπάσκετ έχει... κοντή μνήμη» είπε αρχικά ο 40χρονος Λιθουανός προπονητής και συνέχισε εν όψει ελληνικού clasico (25/1, 19:00/ΟΤΕ Sport 4): «Οι παίκτες του Ολυμπιακού ειναι 2 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης, έχουν περάσει απ' τη φωτιά και δε θα επηρεαστούν. Κι ο Παναθηναϊκός θα 'ναι καλά προετοιμασμένος. Ανυπομονώ να δω το ντέρμπι τη Δευτέρα».

Ο «Σάρας» μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ για...

...τη νίκη της ομάδος του: «Μπήκαμε παθιασμένα, εκτελέσαμε το πλάνο. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν στην καλύτερη ημέρα του»

...το όραμά του ως πρώτος προπονητής: «Το όραμα είναι να κάνω πιο δυνατά τα δυνατά στοιχεία των παικτών και λιγότερο αδύναμα τ' αδύναμα. Όλα αρχίζουν απ' την άμυνα»

...τα κοινά στοιχεία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς βάσει όλων όσα είπε γι' αυτόν ο άλλοτε συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό του «Ζοτς» και νυν παίκτης του στη λιθουανική ομάδα, Ίαν Βουγιούκας: «Αν αρχίσαμε τις συγκρίσεις από τώρα, είμαστε σε λάθος δρόμο. Η απόσταση που μας χωρίζει είναι από εδώ μέχρι το φεγγάρι».