Mπάρλος: «Μας στέρησαν με το "έτσι θέλω" τη νίκη»

Gazzetta team
Mπάρλος: «Μας στέρησαν με το "έτσι θέλω" τη νίκη»

bet365

Ο Νίκος Μπάρλος χαρακτήρισε σπουδαίο τεστ την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (23/1, 17:00) κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κηφισιά που έχασαν μετά την επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων.

Το blog του Νίκου Μπάρλου στο esake.gr:

«Ήταν μια πολύ περίεργη εβδομάδα για μας, αυτή που πέρασε. Μετά την μεγάλη, από κάθε άποψη, νίκη μας επί της Καβάλας, τη Δευτέρα μας στέρησαν με το έτσι θέλω τη νίκη που είχαμε πάρει στην Κηφισιά. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για αυτό το θέμα, καθώς θεωρώ ότι ο τρόπος που έχει αντιμετωπιστεί από όλο το ελληνικό μπάσκετ τα λέει όλα. Ελπίζω η δικαιοσύνη να αποκατασταθεί με κάποιο τρόπο καθώς είναι μια νίκη που πήραμε στο γήπεδο με τον ιδρώτα μας και μας την πήραν πίσω… Για μια ομάδα όπως το Λαύριο που μάχεται για την παραμονή του μία νίκη, ένας βαθμός μπορεί να κρίνει τα πάντα…

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Μια ισχυρότατη ομάδα αλλά λίγο μπερδεμένη με τις αλλαγές και τις συνεχείς προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με τις προσθήκες των νέων παικτών και θέλουμε σε κάθε ματς να έχουμε την απαραίτητη βελτίωση ώστε να αξιοποιούμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα μας και να εκμηδενίσουμε τα μειονεκτήματα. Για μας η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι σπουδαίο τεστ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα